Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre? 2 nap...

Ránéznétek a tesztemre? 2 nap mulvára nem várom. Élőben sokkal erősebb

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 14. 06:05
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, érdemes digitális tesztet csinálni. Az egyértelműen kiírja, mi a helyzet. Ugyan drágább, mint az egyszerű tesztcsík, de nem kell azon kattogni, hogy most tényleg ott van a csík vagy csak odaképzeled.
2020. okt. 14. 08:19
 22/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha biztosra akarsz menni, érdemes kivárni, mire 1 hetet késik a menstruációd. Addigra vagy megjön a menstruációd és nem kell tovább agyalni, vagy nagyobb valószínűséggel kapsz pontos eredményt. Hidd el, ha terhes vagy, nem ez lesz az egyetlen és leghosszabb idegtépő várakozás.
2020. okt. 14. 08:26
 23/43 anonim ***** válasza:
60%

Én 4 napos késéssel csináltam este egy tesztet, egyből kijött a második csík egyértelműen.

Nincs értelme menzesz előtt tesztelni. Ugyanúgy nem tudod hogy terhes vagy e, mintha nem csinálsz tesztet, mert ebből nem lehet 100%-ra mondani.

2020. okt. 14. 08:27
 24/43 A kérdező kommentje:

Nem tartogatok meg minden tesztet. Amint lejár az idő kidobom. Semmi értelme fotózgatni 1 ora után, meg napokig nézegetni

Majd holnapután csinálok ha nem jön meg

2020. okt. 14. 08:32
 25/43 anonim ***** válasza:
80%
Nem értékek kedves kérdező, hogy miért vagy felháborodva a kommentek láttán. Mintha a kommentelőkre haragudnál, hogy negatív a teszt. Nem ők tehetnek róla, ők csak megállapították a képről.
2020. okt. 14. 12:39
 26/43 anonim ***** válasza:
65%

25ös pont erre gondoltam, a neki nem tetsző válaszok le is lettek pontozva 🙄

,, Nem tartogatok meg minden tesztet. Amint lejár az idő kidobom. Semmi értelme fotózgatni 1 ora után, meg napokig nézegetni'' De negatív tesztet fotózgatni, és ide kitenni van értelme?!

2020. okt. 14. 12:47
 27/43 anonim ***** válasza:
75%
Reagens helye. Ezer ilyen tesztem volt, sosem voltam terhes.
2020. okt. 14. 13:11
 28/43 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem pontoztam le senkit

Sőt nem is pontoztam. Meg meg pláne nem vagyok sértődve hisz nincs miért. Van akinek ez/ van akinek az a véleménye, én pedig elfogadom

Az meg hogy nem tartom meg a tesztet, nemtudom miért olyan csoda. Ti meg tartjátok mindig időn túl ami nem biztos hogy az??

2020. okt. 14. 13:16
 29/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha ez 25-ös teszt, akkor biztató! :)
2020. okt. 14. 14:06
 30/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha biztos, hogy két nap múlva lenne a mensid napja, akkor ez inkább negatív. Nem tagadom, ha akarom látom, de ennél látványosabbakból is nagyon sokszor nincs baba.
2020. okt. 14. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!