Mensi előtt nálam sose jönnek ki pattanások. Babát szeretnénk. 2 nap van a nem vártig, kijött rajtam egy csomó. Elképzelhető, hogy a babát jelzi?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 21:33
1/8 anonim válasza:
Nekem is tiszta az arcom, de mikor terhes lettem, akkor nagyon pattanásos lettem. Első "tünet" volt. Illetve a fájdalmas mellfeszülés. Az sem fájt nekem korábban, de a nem várt napján már elég kellemetlen volt. Viszont mikor a tünetek jönnek, akkor a teszt is mutatja a terhességét, mivel a hcg hormon okozza.
2/8 anonim válasza:
Nekem meg pont forditva... Nekem problemas borom volt, most ude es tiszta az arcom, miota baba van a pocakomban :)
3/8 anonim válasza:
Lehetséges, de erre nem lehet adni 100%-ig.
4/8 anonim válasza:
Egy a lényeg, ha bármilyen szokatlan tünet van és hcg miatt jön akkor már aznap pozi lesz a teszt. Nekem is 4 nappal nem várt előtt volt fura tünetem.....baromira émelyegtem, mint aki másnapos, meg megszédültem. Halvány pozit teszteltem. Hiszen a terhességi tüneteket a terhesség okozza.
5/8 anonim válasza:
Ha terhes egy nő, akkor úgyis mindent meg azoknak az ellenkezőjét is a gyerekre fogja fogni :-) Én igen változatos PMS tüneteket tudtam mutatni a babatervezés időszakában, és ez alól a sikeres hónap sem volt kivétel. Nem tudom, hogy az akkor tapasztalt furcsaságok valóban a terhesség miatt voltak, vagy utólag belemagyaráztam. Tesztelj, az ad választ mindenre. Az összes "tünet" a menstruáció előtt nagyon bizonytalan.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm Mindenkinek! 😉
2020. aug. 10. 07:26
7/8 anonim válasza:
Pont ezt a kerdest akartam en is kiirni, csak forditva. Nekem problemas a borom, de most teljesen tiszta. Igaz en meg csak 4 nappal vagyok ovu utan. De egy patim sincs. Ilyenkor mar tele vagyok. Hat kivancsi leszek mi lesz ebbol.
8/8 A kérdező kommentje:
Drukkolok😉
2020. aug. 10. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!