Nem várt napján erősebb csíknak kellene lennie ugye? Azonnal kijött, de nagyon halvány.
Progeszteront szedtem, de mivel tegnap negatív lett a tesztem, este már nem vettem be. Mivel nem jött meg teszteltem ma reggel, elvileg 15 nap telt el az ovuláció óta. Ilyen halvány csík nem jelent semmit ugye? Vagy szedjem tovább a progeszteront? Legutóbb ovuláció után 11 nappal ennél picit erősebb csíkom volt, mondjuk a baba nem maradt velünk. Ti mit tennétek a helyemben?
A halvány pozitív is pozitív, nincs törvény arra, hogy milyen erősnek kell lennie a kimaradt mensi napján. Van akinek csak jóval később lesz erős.
A teszten azonban nem vagyok benne biztos, hogy látok második csíkot, de ha élőben ott van, akkor van remény.
Én is látom a másodikat! Szedném tovább, mert ez még siman erősödhet! Nehogy (megint) a progeszteron-hiány miatt ne tudjon megmaradni...
Drukkolok nagyon!
Én is látom, biztos, hogy szedném még.
Tesztelj reggel is egyet. (személyes tapasztalatom, hogy nekem valamiért a reggeli vizelet nem annyira koncentrált, mint nap közben, pedig nem járok éjjel mosdóba. Mindkét gyermekemnél reggeli elsőből rettentő halvány, aztán 2-3 órát nem mentem wc-re és sokkal erősebb lett a tesztem. Nyilván ez ritka, de ha van felesleges teszted, megnézheted esetleg napközben is, de reggel mindenképp ismételj.)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!