Nem várt napján erősebb csíknak kellene lennie ugye?
Azonnal kijött, de nagyon halvány.
Figyelt kérdés
Progeszteront szedtem, de mivel tegnap negatív lett a tesztem, este már nem vettem be. Mivel nem jött meg teszteltem ma reggel, elvileg 15 nap telt el az ovuláció óta. Ilyen halvány csík nem jelent semmit ugye? Vagy szedjem tovább a progeszteront? Legutóbb ovuláció után 11 nappal ennél picit erősebb csíkom volt, mondjuk a baba nem maradt velünk. Ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm a sok-sok választ! Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Jót mosolyogtam, miért tesztelek ilyen korán? Mert dolgozni kell mennem és korán kelek. :) Egyébként a doki tegnapra mondta hogy teszteljek. :)
Őszintén szólva nem hiszek az ilyen halvány csíknak, reggel nem vettem be a gyógyszert, de ha haza megyek csinálok tesztet és ha azon is lesz csík pár napig szedni fogom.
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
2016. szept. 22. 08:23
12/23 anonim válasza:
Ha reggel ilyen halvany,du. Semmi nem fog latszani..elsonel 3-4 nap keses utan volt kicsit erosebb csik a tesztemen..sajat tapasztalat alapjan,nekem ha valami latszott a masodik csík helyén,akkor terhes voltam..en is szednem meg par napig a gyogyszert
2016. szept. 22. 09:09
13/23 anonim válasza:
Nem nagyon látom, de talán-talán... én szedném még a progeszteront, aztán két nap múlva reggel tesztenék újat.
2016. szept. 22. 09:25
14/23 anonim válasza:
Délután valóban még ennyire sem fog látszani, ha első vizeletből is csak halvány. Szóval inkább vegyél be progeszteront és holnap reggel tesztelj megint.
2016. szept. 22. 09:35
15/23 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Én ha nem győzne meg a reggeli (!!!!) teszt, akkor még szedném pár napig a progit és néhány nap múlva tesztelnék újra, semmi esetre se ma délután!
2016. szept. 22. 09:38
16/23 anonim válasza:
nem tudom hogy nem-e ezért akciózták le a facelle teszteket,de nekem is ilyen volt,igaz nem is erősödött,ma meg megjött.Remélem azért a tied pozitív,mert látom.
2016. szept. 22. 10:09
17/23 anonim válasza:
Miért szedsz progreszteront? Orvosi javallatra, volt valami előzménye?
2016. szept. 22. 11:04
18/23 anonim válasza:
Én látom,szedném a progeszteront,aztán nézném erősödik-e a csík.Ugyanezzel tesztelj,hogy lásd a különbséget!Drukk+++
2016. szept. 22. 18:08
19/23 anonim válasza:
Szia. Teszteltel ma?
2016. szept. 23. 08:47
20/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A ma reggeli tesztem teljesen negatív, még jó hogy nem kezdtem el újra a gyógyszert. Még nem jött meg, gondolom hétvégén fog. Ezek az új facellék nem tetszenek, szerintem már nem olyanok mint voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!