Rendszertelen ciklus, 2 nap késés, negatív teszt?
Sziasztok!
Rendszertelen a ciklusom (23-32 nap, de egy két kivétellel 29-31.napra megjön), a leghosszabbhoz képest 2 nap késésben vagyok, 25-ös tesztek negatívak. Szerintetek biztos, hogy nincs baba? Vagy késő pé lehet a dologban? Semmi pms tünetem nincs.
Orvossal konzultáltál már? Az egy dolog, hogy 24-37 napos ciklusig rendszeresről van szó, de hogy ennyire ingadozzon... ott valami hormon gond lehet. Nem hinném, hogy terhes vagy. És ilyen ciklusok mellett, nehezen is fog sikerülni, amíg nem derül ki mi okozza. Azért ez hatalmas ingadozás. Inkább ovu mentes ciklusra tippelnék, nekem akkor szokott elmaradni a pms és megnyúlni a ciklus.
Azért drukkolok, hogy inkább baba legyen a dologban, de őszintén úgy gondolom, hogy most nincs :(
Köszönöm a válaszod!
Igazából egyedül februárban volt egy 22 napos ciklusom, márciusban egy 25 napos, előtte és utána végig 29-31 napra jött meg, ami úgy gondolom, hogy belefér. (Augusztustól ehónapig nézve). Februárban elég sok stressz ért, ezért nem is szenteltem neki nagyobb figyelmet.
Ez az első próbálkozós hónap :)
Bocsánat, rosszul írtam.
November: 29 napos
December: 31 napos
Január: 22 napos
Február 25 napos (itt elfelejtettem írni, hogy mikor jött meg, így csak nagyjából)
Március: 31 napos
Valóban így nem hangzik gondnak. Kitartás! Amíg nem jön meg nem butaság tesztelgetni és reménykedni. De egy hét késésnél már kell legyen pozi teszt.
Minden jót :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!