Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen ciklus, 2 nap...

Rendszertelen ciklus, 2 nap késés, negatív teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rendszertelen a ciklusom (23-32 nap, de egy két kivétellel 29-31.napra megjön), a leghosszabbhoz képest 2 nap késésben vagyok, 25-ös tesztek negatívak. Szerintetek biztos, hogy nincs baba? Vagy késő pé lehet a dologban? Semmi pms tünetem nincs.

2020. máj. 19. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Orvossal konzultáltál már? Az egy dolog, hogy 24-37 napos ciklusig rendszeresről van szó, de hogy ennyire ingadozzon... ott valami hormon gond lehet. Nem hinném, hogy terhes vagy. És ilyen ciklusok mellett, nehezen is fog sikerülni, amíg nem derül ki mi okozza. Azért ez hatalmas ingadozás. Inkább ovu mentes ciklusra tippelnék, nekem akkor szokott elmaradni a pms és megnyúlni a ciklus.

Azért drukkolok, hogy inkább baba legyen a dologban, de őszintén úgy gondolom, hogy most nincs :(

2020. máj. 19. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igazából egyedül februárban volt egy 22 napos ciklusom, márciusban egy 25 napos, előtte és utána végig 29-31 napra jött meg, ami úgy gondolom, hogy belefér. (Augusztustól ehónapig nézve). Februárban elég sok stressz ért, ezért nem is szenteltem neki nagyobb figyelmet.

Ez az első próbálkozós hónap :)

2020. máj. 19. 20:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, rosszul írtam.

November: 29 napos

December: 31 napos

Január: 22 napos

Február 25 napos (itt elfelejtettem írni, hogy mikor jött meg, így csak nagyjából)

Március: 31 napos

2020. máj. 19. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban így nem hangzik gondnak. Kitartás! Amíg nem jön meg nem butaság tesztelgetni és reménykedni. De egy hét késésnél már kell legyen pozi teszt.

Minden jót :)

2020. máj. 20. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
22-25 napos ciklus mellett 31. napon végzett 25-ös teszt délután full erős pozitív volt nálam.
2020. máj. 20. 17:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem nem 22-25 napos a ciklusom, hanem 31 inkább :D
2020. máj. 20. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem ez a lényeg, hanem hogy te is kivártad a leghosszabb ciklusodat és utána teszteltél és negatív. Nekem akkor már pozitív volt.
2020. máj. 21. 13:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, viszont olvastam olyat, hogy rendszertelen ciklusnál előfordulhat későn ovuláció...
2020. máj. 21. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha későn van ovu, akkor annyival később lesz a nem várt, tehát, akkor még hosszabb ciklusra kell számítani, innen nézve nem lehet tudni, neked mikor kéne tesztelni. 2 naponta tesztelhetsz, de akkor már olcsóbb, elmenni egy vérvételre ami 3000 forint és aznap megvan a fix eredmény.
2020. máj. 21. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!