Valami mintha halványan látszanak. De egyetértek a többiekkel, két nap múlva jobban látszódik, ha van valami.
Igazából az ennyire korai tesztelés tényleg felesleges. Nőgyógyászhoz úgyis csak 6 hetesen érdemes menni (kimaradt mensi után két hét), addig nem tudja hivatalosan megállapítani a terhességet.
2020. okt. 14. 07:09
12/43 A kérdező kommentje:
5 perc után fotóztam ugyhogy nem egyszerre....
2020. okt. 14. 07:16
13/43 anonim válasza:
Akkor fotózd le most is, most milyen. Full rózsaszín a teszt eleje, annak végig kell menni rajta. Ez így negatív.
2020. okt. 14. 07:17
14/43 anonim válasza:
2 nap múlva ismételj, akkor az esedékes. Hova ez a sietség? :)
Ez így ebben a formában negatív.
2020. okt. 14. 07:19
15/43 anonim válasza:
Nem illeszkedett a ragasztás jól a teszt elején, nem tudott végig menni a folyadék normálisan. Ilyen nekem is volt, ez így érvénytelen teszt.
2020. okt. 14. 07:36
16/43 anonim válasza:
Csinálj egy predictort. Ha ez pozitiv, azon egyertelmu lesz. Menzesz eoott 4 nappal teszteltem vele (10.dpo), teljesen egyertelmuen pozitiv lett.
2020. okt. 14. 07:39
17/43 anonim válasza:
13 ha most fotózza az már időn túli. Szóval tökmindegy milyen most a teszt, annak már a kukában kellene lennie.
2020. okt. 14. 07:49
18/43 anonim válasza:
Eloben vastag a csik? Mert en vekonynak latom. Viszont az biztato, hogy 10 percen belul lett ilyen.
2020. okt. 14. 08:04
19/43 anonim válasza:
Ezt megismételném holnap. Lehet pozitív lesz, de nekem voltak halvány x-epiljeim, és a tesztcsík ha halvány is, de vaskos és egyenletes mint a kontrolcsík. Ez a képen cérnavékony, hiányzik a "vaskossága", szóval kétesélyes. Esetleg próbálj meg egy 10-est (predictor, facelle), akár ma, ha ez az x-epil a hcg-re reagált, akkor egy koncentráltabb délutáni vizeletből is látni fogod ezekkel egyértelműen. (Nekem halvány x-epil mellett kontroll erősségű facelle-em volt.)
Megy a drukk :-)
2020. okt. 14. 08:07
20/43 anonim válasza:
Ha már idő előtt tesztelsz, normális teszttel csináld (Predictor, Facelle), a többi csak felidegesít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!