Nagyon halványan, de pozitív lett 3 tesztem. 2 nap késésnél normális, ha nagyon halványak? Nem jelent problémát?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 09:00
1/17 anonim válasza:
Mi az a nagyon halvány? Tapasztalataim szerint ezen a fórumon a halvány pozitív a negatívtól a kifejezetten erős pozitívig mindent takarhat :)
Ha 25-ös teszttel tolod, akkor nem gond, egyébként szokott erősödni. Még akkor sem kell bepánikolni, ha nem erősödik napról napra látványosan, mert a vizelet koncentrációja változó lehet ilyenkor. Ha négy-öt nap múlva is nagyon halovány, az esetleg lehet gond.
2/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ide nem tudok sajnos képet feltölteni. Élőben erősebb, képen is látszik kicsit.
2020. júl. 28. 09:15
3/17 anonim válasza:
kepfeltoltes.hu és utána a linket másold ide
4/17 A kérdező kommentje:
2020. júl. 28. 09:25
5/17 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, itt már nagyon lebutította, sajnos feltöltés után semmi nem látszik.
2020. júl. 28. 09:27
6/17 anonim válasza:
Ez egy 25-ös x-epil ha jól látom, szerintem ezzel semmi baj nincs :) Pár nap múlva ismételd, rendben lesz ez.
7/17 anonim válasza:
Nagyon szép, tényleg pozitív. Annyira nem is halvány, rosszabbra számítottam, mikor írtad. :) Gratulálok! Nyugi, majd erősödik még, de ez is teljesen szuper!
8/17 A kérdező kommentje:
Igen, az. Köszönöm!
2020. júl. 28. 09:29
9/17 A kérdező kommentje:
Tényleg? Én ezt nagyon halványnak látom. Első tesztjeim, így nagyon erős csíkra számítottam.
2020. júl. 28. 09:31
10/17 anonim válasza:
Ó, keress vissza a régi kérdések között, akkor megtudod, mi a valóban "halvány" teszt :-D Ez nem az, ez egy pozitív teszt. Nekem x-epilnél kb. a 5. hét körül lett a kontroll csíkkal egy erősségű a teszt csík úgy, hogy a 10-es teszt már menstruáció előtt mutatta halványan a terhességet. Ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!