5 napja késik, tegnapelőtt délelőtti pisiből 25 -ös teszttel elég erős pozit, majd tegnap reggeli első pisiből 10-es tesztel is elég erős, de picit halványabb pozit teszteltem. Tünet: a hasamalja ha sokat állok tompán fájdogál. Normális ez?
az a konkrét kérdésed hogy jó e hogy így lettek csíkosak a tesztek? szerintem igen. nekem két nap késésnél délután elég szép de halvány pozitív, másnap reggeliből pedig nagyon minimálisan volt erősebb ugyan az a teszt. ahoz képest hogy sokkal koncentráltabb volt a reggeli. a lényeg hogy késik és pozik a tesztek :)
az hogy a hasad alja fáj...az normális. most még meg akar jönni, később is fog fájni egy picit de akkor már azért mert tágul a méhed. én 7 hetes vagyok és a mai napig fájdogál, szurkál, feszül. :) tehát nyugi, amíg nem lesz nagyobb, összegörnyedős görcseid, illetve vérzés, addig csak nyugi :)
szia, pont most beszélgetek a nővremmel, és mondja hogy a hét minden napján rosszul van abból 2-3 napot hány, napi 6-8-10x :( szegény :)
én is így vagyok. voltunk családnál és gratuláltak, én meg csak azt mondtam hogy majd ha a doki igazolja :) nem igazán érzem magam terhesnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!