5 napja késik, tegnapelőtt délelőtti pisiből 25 -ös teszttel elég erős pozit, majd tegnap reggeli első pisiből 10-es tesztel is elég erős, de picit halványabb pozit teszteltem. Tünet: a hasamalja ha sokat állok tompán fájdogál. Normális ez?
Szegény nővérkéd. De hátha csak rövid ideig tart már neki. :-S De úgy gondolom ha ez az ára, akkor
gondolom megéri valahol. :-)
Én is úgy gondoltam hogy kb. 2 hét múlva megyek, de az Még 2 hosszú hét. :-) Úgy gondolom, érzem, hogy hiszem ha látom. :-) (uh-ra gondolok ezalatt)
hát igen mindennek ára van :)
igen az uh én is várom :) mire megyek lesz már szívhangja is :) majd írd hogy vagy. jó egészséget.
hát igen, én is el akartam menni 6 hetesen 2 naposan de nem találtam oda a kórházba :)
nekem sincs semmi bajom, tünet nincs igazán. kicsi fáradság, minimális émelygés, de csak akkor mikor nem eszek rendesen, de akkor van éhségérzet ugyanakkor semmit sem kívánok :) tehát ne egyszerű :) de remélhetőleg nem kell sokáig dolgoznom, és akkor tudok magamra jobban figyelni. már nagyon várom a vizsgálatot :)
Hát a megfázás nem túl jó, amúgy sem de ilyenkor meg azt pláne.
Kakucsi vagyok. és te? korod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!