Normalis hogy halvanyat teszteltem ma xepillel nemvart napjan?
Figyelt kérdés
Nagyon bizakodom mert mensi gorcsoknek jele sincs halaistennek. Csak a derekam akar leszakadni 2 napja. A hőm napközben is fent van es feher fopyasom van. Ezek szerintem jo jelek. Es remelem tenyleg nem jon mar meg. csak az idegesit hogy sokan irtatok itt hogy nem vart napjan mar kiveheto pozit teszteltetek. Ezert aggodom. Hetfore tervezem a kövi tesztet. Akunek volt hasonlo elmenye irja meg kerlek. Nagyon aggodom :) Tudjatok milyen ez mikor a nemvart korul.vagy es imadkozol h tenyleg ne jojjon meg. De az izgalmi faktorom nem tudom lejebb venni :) Köszi mindenkinek! :)2015. márc. 28. 10:19
1/2 anonim válasza:
Halvány teszt nemvárt napján nagyon is jó!Van akinek csak pár napos késésnél kezd el kimutatni valamit...
2/2 anonim válasza:
Ilyen lett nem várt napján reggel, első pisiből:
Most volt 1 éves a kisfiunk :)
Szóval a halvány is pozitív, hétfőn már biztos erősebb lesz! Gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!