Teszteltem egy qupido teszttel nagyon-nagyon halványat hétfőn. Ma újra teszteltem, de csak Gabriel tesztet kaptam, ez félreérthetetlenül negatív lett. Miért van ez?
nem tudom, mi lehet. sztem kérj időpontot a dokihoz.
én elmaradt mensi napján erős pozit teszteltem mindkét babámnál
(egyiknél reggeli első vizeletből, másiknál meg délután, de ott is virított a csík. ráadásul a legolcsóbb Rossmannos 200 ft-os teszcsíkkal).
Ha tudsz várni, akkor pár nap múlva tesztelj újra. Ha belefér anyagilag, vehetsz többféle tesztet is. (Tényleg nem kellenek a csilivili drága tesztek, tökéletesen megfelelnek a pár száz forintos papírcsíkok is.)
Elképzelhető, hogy azért lett fals pozitív a hétfői teszted, mert időn túl olvastad le, vagy sajnos elképzelhető valami cisztás elváltozás, ami minimális hcg-t termel, épp ezért mutatta ki csak az érzékenyebb teszt.
Szia!
Köszi az érdeklődést!
nem mertem tesztelni... abba maradtam magammal, hogy nem vagyok terhes, így inkább próbálkozunk még. Megvárom a mensit. Aztán reménykedek. Tény és való, hogy az első tesztet időn túl olvastam le...
Jövő hét hétfő.
(Tudom, butaságvolt a menszesz után nemsokkal tesztelni, de nem bírtam...)
Mostmár kivárom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!