Ma vagyok a 7.dpo-n. Más valaki esetleg? Izgulunk együtt?
V vagyok :)
Sajnálom hogy nem jött össze 41es,tudom milyen csalódni,drukkolok hogy a kövi hónapban sikerüljön nektek is.
Szerencsére erősödött a teszt,amikor kémiaim volt akkor halványodott folyamatosan..így most nagyon boldog vagyok. 🥰 köszönöm érdeklődésed. ☺
Gratulálok boldog babavárást 😘
44-es remélem mi is látunk majd ilyen pozitív tesztet nemsokára 😊
Kérdező köszönöm szépen.😘
47es/Kirepa
Köszönöm szépen,ezek x-epil tesztek,ilyen volt itthon elaőnek,így ezt vettem,hogy lássam erősödik-e.
Sokan vannak,akiknek nem ovuból,hanem ovu elöttiből lett baba,próbáld meg a 12.napon,vagy próbáld kivárni a nemvárt napját.
Nehéz lesz az biztos,de kitartást hozzá. :)
Sajnos az a baj,hogy mindig lehet más tünetet produkálni,így ezt nem lehet előre tudni,hogy menzesz lesz vagy baba,de drukkolok nagyon,hogy baba legyen. 😊🤞
Nos, nekem megjött. Ráadásul olyan pms tünetekkel és olyan brutális görcsökkel, amiket már évek óta nem tapasztaltam. Közben rájöttem, hogy szerintem az én "ovus tüneteim" néhány nappal korábban lehettek, mint a tényleges ovu, így elszámoltam magam. Következő ciklusban tesztelek, hogy lássam tényleg így van-e. Tök érdekes így 30 évesen megismerni a testem jeleit. :D
Sz.
Nekem tegnap volt a nem várt napja. Mai Xepil tesztem :
Talán picit mintha... Bár már nem reménykedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!