Ma vagyok a 7.dpo-n. Más valaki esetleg? Izgulunk együtt?
4 nappal a nem várt előtt, nekem is negatív lett a predi early. Egy icipici reményem azért maradt, de ha nem most akar jönni, hát nem jön. Hajrá a következő hónapban! :)
Sz.
35ös.
Köszönöm szépen.🥰😘
Igazából nem tudom az ovu napot,így csak annyit tudok hogy 18.án volt a nemvárt napja,de nem jött meg mai napig,gondoltam ellövök egy tesztet.
Lehetséges később fogant meg,tegnap még alig látszott valami a teszten,így már nem reménykedtem semmiben éa görcsöl/t is a hasam folyamatosan,ami érdekes hogy a köldököm alatt,a menzesz elött meg a petefészkeim fájtak mindig.
2x beszédűltem,folyamatosan hányingerem van,sokkal jobban érzem az illatokat mint elötte,ami nem feltétlen mindig jó.😅
13as vagyok, meg 35ös ma vagyok a 29.ciklusnapon,tegnap előtt csináltam egy 25ös xepil tesztet negatív volt! Holnapra nem várom, gondoltam péntekig kibírom a tesztelést ha nem jön meg nem birtam... 😅 Derék fájás kb 10 napja, szúrkálás, mindjárt megjön érzés! Ma reggel előttem egy facelle 10es tesztet full negatív néztem 5 percig majd nagy sírás közepette kidobtam a kukába, indult a nap! Keltettem a gyerekeket, szipogtam közben.. Elmentek a suliba gondoltam egyet jött egy érzés és kiszedtem a kukából a tesztet mondom megnézem és úristen két csík, megint bőgtem ez most mi???? Belinkelem..
Folyamatosan wcre járok a folyásom figyelem és krémes fehér pedig menzesz előtt mindig vizes... Szúrkál érzem a pocim sokszor a köldök alatt a hüvelyig kisugárzik!
3baba lenne (12 éves, 8éves van) tavaly augusztusban volt méhen kívülim sajnos a jobb oldali petevezetéket kiszedték későn vették észre majdnem ott maradtam én is 😢 azóta nem jött össze! Reggel csinálok majd mégegyet, de akkor ez most vajon azt jelentheti??? 🥺
Ez elég biztatóan néz ki 35-ös ☺️
Szerintem reggel is dupla csíkos teszted lesz!!! 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!