Ma vagyok a 7.dpo-n. Más valaki esetleg? Izgulunk együtt?
Köszönöm:) még nem merek örülni, mert nagyon halványka.
26napos ciklusaim vannak, 16.napon lett pozitív ovu tesztem. Második próbálkozós. Ma van a 12.dpo de így is nagyon halvány. 10-11.napon teljesen negatív volt.
Tüneteim szédülés, derék fajás, orr vérzés. Semmi baj szívesen válaszolok:)
17-es halk gratula!! Remélem erősödni fog.
Nekem ma nagyon görcsöl a hasam, derekam leszakad és idegbeteg vagyok 🤦🏼♀️ Ami a menszesz előtt 1 max 2 nappal szokott jelentkezni, így nem sok esélyem van. Alap rövid ciklusaim vannak, de így most 21-22.-ik napon jönne meg 😞
Sz. Voltam
25os vagyok V.
Ma van a nemvárt nap,eddig szerencsére nem jött meg,remélem így is marad és baba lesz belőle.
Sajnos annyira nem tudok felszabadult lenni,mert a mindjárt megjön érzés megvan egész nap,görcsölget a hasam is :/ tartok tőle,hogy nem sikerült.
Hányingerem még van,de tudok enni valamennyit,a cicim fáj nagyon.
Holnap tesztelek ha nem jön ma meg.
Nem teszteltem még,de kis reményt adott az,hogy nem jött meg.
Majd holnap reggel tesztelek,mert ma nem tudok,néha pár másodpercre görcsöl a hasam,de elmúlik,szúr néha a petefészkem,hányingerem van folyamatosan.
Írok amint tudok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!