Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen jelei vannak annak,...

Kerdesekkel teli kérdése:

Milyen jelei vannak annak, vagy mi utalhat arra, hogy valaki (no) nem termekeny?

Figyelt kérdés

Meg nem szeretnek babat, ezert nem akarok elmenni orvoshoz ezt kivizsgaltatni, csak kicsit elbizonytalanit az, hogy a parommal nem szoktunk vedekezni szex kozben, (csupan megszakitasosan), megsem volt meg gyanuja sem annak, hogy megeshetnek, pedig masok mar az elovaladektol is teherbe eshetnek..

A menstruaciommal is gyakran vannak problemak, ezert felek attol, hogy mivan, ha meddo vagyok..

2020. szept. 1. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mi is így voltunk együtt (mivel nem lett volna baj a baba előtte se) évekig. Elsőre összejött.
2020. szept. 1. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

A rendszertelen menstruáció az egyetlen, ami konkrétan jelzi, hogy valami nem okés, de az sem jelent automatikus meddőséget.

Az még nem ad okot önmagában gyanakodásra, hogy megszakítással nem sikerült. Lehet simán szerencse is.

2020. szept. 1. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

8 évig szexeltünk megszakítással, aminek ha a saját szabályait betartjátok, és a pasi tényleg ismeri a testét, nem lesz baba a vége. Sok nő sajnos nem is tudja, hogy a kedves partner mégiscsak hibázott. Most várandós vagyok, második éles hónapban sikerült.

Ne higgy el mindent, amit olvasol, én is beleestem ebbe a hibába, hogy elkezdtem pánikolni a pl itt látottak alapján, hogy valami baj van egyikőnknél, de totál rendben van minden. Viszont, ha attól megnyugszol, szerintem sosincs túl korán a kivizsgáláshoz.

2020. szept. 1. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy évig beleélvezéssel nem jön a baba akkor szoktak elkezdeni intézkedni.
2020. szept. 1. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Mi is így "védekeztünk" kb. 2 évig, de nem lett volna "baj", ha jön a baba. 2 éve élesben próbálkozunk, elvileg mindenkivel minden rendben... nem tudom van-e összefüggés. Lehet csak szerencsétek van.
2020. szept. 1. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy gond van a menstruációddal, az elég árulkodó jel lehet.
2020. szept. 1. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
15 éve így védekezünk. Soha nem csúszott be. Ez idő alatt 3x lettem terhes tervezetten. Hamar összejöttek a gyerekek.
2020. szept. 1. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, ugyan ez fordult meg nekem is a fejemben, hogy nem lehetek valami termékeny, mi is 2,5 éve csak megszakítással védekeztünk (természetesen azért, mert nem lett volna probléma ha esetleg teherbe esek). Sőt nekem még a ciklusom is kissé hosszú volt pár napos eltérésekkel. Volt is időpontom nőgyógyászhoz, mert babát terveztünk lassan és tökre beparáztam hogy járhatok majd hormont nézetni, endokrinológushoz meg minden. Legutóbb már megszakítással se védekeztünk, de nem számolgattam még peteérést vagy bármi. Hát mi lettünk a legjobban meglepodve hogy elsőre sikerült raadasul mindenféle szamolgatas nélkül. Az időpontomat le is mondtam :D
2020. szept. 12. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lényeg, hogy ilyen feltételekkel én már a babatervezes kezdetén ki akartam magam vizsgáltatni, nem akartam volna éveket várni.
2020. szept. 12. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!