Ha a méhnyak baloldalra huzodik mellete eltudok nyulni mire utalhat tegnap kellet volna megjőni??
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 06:35
1/8 anonim válasza:
Semmire....alap állapotban is el lehet nyúlni mellette.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
2020. jún. 10. 06:39
3/8 anonim válasza:
Engem ez a mehnyak dolog csúnyán becsapott. Annyira magasan volt, hogy el sem értem, mégis megjött, sőt fent is maradt menzesz közben is. Soha többé nem nézegetem...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi énse fogom!
2020. jún. 10. 07:33
5/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ne nyúlkálj oda fel! Nem is értem minek kell ott tapogatni? Ennyire el van durranva az agyuk a mindenárongyereket nőknek?? Fujj.
6/8 anonim válasza:
Utolsoval kell egyetértenem. Miért csináljátok ezt? Nem birtok várni addig, míg megjön vagy sem? Tesztet is akkor kell csinálni mikor kimarad, nem aznap, meg előtte. Ha ennyi turelmetek kincs, ne is akarjatok gyereket, oda picit több kell.
Ahelyett, hogy magadnak myúlkálsz fel, a pároddal legyél együtt, majd ő tesz oda valamit.. És képzeld, abból lesz a gyerek is 🤣 de ilyen gusztustalan dolgokat ne csinálj.
7/8 A kérdező kommentje:
Ne flegmázatok velem nem kertem hogy irj hozzá te ...
2020. jún. 10. 12:44
8/8 anonim válasza:
Úgy tűnik némelyeknek még mindig kihívást jelent a kérdésre válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!