Túl magas progeszteron szint a ciklus 22. napján mire utalhat?
Májusban PCOS-t diagnosztizáltak nálam és enyhe inzulin rezisztenciát. Merckformint szedek rá, mozgok és figyelek a táplálkozásomra.
Augusztus elején ciklus 3. napjától 5 napig clostilbegytet szedtem. Ovulációs teszt a ciklus 14. napján pozitív lett, ami 2 napig pozitív is volt. Ugyanebben a hónapban a ciklus 22. napján a progeszteronom 82 lett (max értéke luteális fázisban 50). Ez a magas szint bajt jelezhet?
Azt hittem a PCOS miatt pont, hogy alacsony lesz. :(
1 éve próbálkozunk babával sikertelenül. :(
Nem vedekezunk, mert baba a cel, nagyon nagyon szeretnenk mar es 1 eve nem jon ossze. 😞 ebben a honapban petefeszek stimulalasra kaptam clostilbegytet, volt is ovulacio az lh teszt alapjan es egyutt is voltunk tobbszor is ketnaponta annak a kornyeken.
Akkor az elkepzelheto hogy ez a vervetel kimutatja? Mar nagyon megijedtem. Hetfo-kedd kornyekere varom a nem vartat. Amugy az enyhe hasgorcsolesen ami olyan mindjart megjon erzes semmi mas tunetem nincs ami terhessegre utalna sajnos.
Merész állítani, hogy terhességre utal...ez ilyenkor csak annyit jelent, hogy volt ovu. Ami már félsiker. Nekem 69-el nem volt baba, 27-el meg igen.
Sok sikert kedves kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!