Ez terhességre utalhat?
Figyelt kérdés
A párommal 9 napja voltunk együtt, megszakítás és egyéb védekezési módszer nélkül. A 8-9. napra pecsételő, halvány rózsaszínes vérzést tapasztaltam illetve egész nap nagyon fáradtnak éreztem magam, szédültem, hányingerem volt és fájt a fejem.2020. júl. 17. 09:59
1/9 anonim válasza:
Az utal majd a terhességre, ha elmarad a menstruációd. A vérzés lehet heves szextől, ovulációtól, menstruáció előtt progeszteron hiánytól. Minden más tüneted nagyon korai, hogy terhességtől lenne.
3/9 A kérdező kommentje:
Most múlt el a menzeszem. A mensturációm utána 1. nap voltunk együtt a párommal
2020. júl. 17. 10:19
4/9 anonim válasza:
Jaa, akkor Te most inkább az ovulációdat érzed!
6/9 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk,mindenkinek más a szervezete, lehet máskor is peteérésed,de ilyenkor ritka. Ha elmarad a menzesz,és van egy pozitív teszted az már inkább utal terhességre!!
7/9 A kérdező kommentje:
Teszteltem es negativ lett, habar ez lehet attol is, hogy tul koran tortent meg a teszteles. Nagyon sok etelt megkivanok, es ha nem tudok hozzajuk ferni rettento hanyinger fog el. Folyamatosan nyomo erzest erzek a mehembe es “mindjart megjon” erzesem van. Ha valami nehezebbet emelek akkor pedig el kezdek gorcsolni. Nogyogyaszhoz csal jovoheten tudok mar sajnos elmenni, valaki segitsen legyszives, hogy mi lehet ez :(
2020. júl. 23. 00:08
9/9 anonim válasza:
Pont most van peteérésed. A tüneteid is arra utalnak nem pedig terhességre. Most legyetek együtt a babáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!