Utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem a mellbimbó
udvar körül, hogy sötétebb foltok jelentek meg. A borzasztóan nem várt mensiig kb 4 nap van, a melleim érzékenyek. Orvoshoz ezzel még szerintem nem kellene menni, ugyanis ma teszteltem reggel egy negatívat... a babát nagyon szeretnénk, Ladeevit vitamint szedek.
2019. nov. 25. 09:57
1/17 A kérdező kommentje:
Illetve alhasi szurkálásokat is észre vettem. Nem olyat, mint mielőtt megjön, azthiszem picit másabb volt
2019. nov. 25. 09:58
2/17 anonim válasza:
Igen is, meg nem is. Orvoshoz még valóban korai lenne menni. Túl korán teszteltél, legalább a nem várt napját várd meg.
3/17 anonim válasza:
Pms tünetek drága. A többit beképzeled.
4/17 A kérdező kommentje:
Első: köszönöm a választ!
Második: ha attól mert most flegmáztál jobb lett a napod, örülök, pusszantalak "drága" :D
2019. nov. 25. 11:14
5/17 anonim válasza:
Képzeld nem. De uncsi hogy naponta 2szer is mensi előtt mindenféle terhes tünetekkel jöttök. Ki se várjátok, hogy késsen. Majd ha akkor teszel fel kerdest, válaszolok normalisan.
6/17 A kérdező kommentje:
Akkor miért vagy itt? Keresed ezeket a kérdéseket, hogy leírhasd, hogy unod? Vagy mi? 😂
2019. nov. 25. 11:27
7/17 anonim válasza:
Engem ha valami nem érdekel vagy szimplán unom , akkor nem fogom az energiám arra pazarolni, hogy leírjam minden ilyen kérdéshez a hülyeségeket. Mindig van pár frusztrál nőszemély aki nem bírja tartalni a ,,......,,.
Kérdező, ebből már bármi lehet :)
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :)
2019. nov. 25. 16:20
10/17 anonim válasza:
majd írd meg, mi volt! Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!