2,5 hete nem jött meg a menstruációm, megszakítással szeretkeztünk, de közben nagyon sokat idegeskedtem szinte mindennap, csináltam egy Gabriel tesztet reggel, negatív lett, de sok tünetem van ami terhessegre utalhat. Szerintetek?
Lehet jobb volna akkor elmenni a nőgyógyászhoz. A teszt elvileg ennyi időb után kimutatja, ha terhesség van a dologban, de lehet hogy valamiért mégsem. A nőgyógyász viszont ultrahanggal biztosan látni fogja. Tudom, nehéz de hidd el jobb tudni a biztosat és időben dönteni mint utolsó pillanatban kapkodni. (Írom ezt úgy, hogy van egy fél éves gyerekem, aki tervezett baba volt, házasságban, és emellett soha nem volt terhességmegszakításom. Viszont a te helyzetedben, ha nem akarnék gyereket, akkor mihamarabb utánajárnék a dolognak.)
Egyébként ezek közül amiket írtál, nekem csak a menstruáció elmaradása és az étvágytalanság volt tünet, ennyire az elején még hányingerem nem volt. Max a szagokat kezdtem érezni elég erősen.
"csináltam egy Gabriel tesztet reggel, negatív lett, de...."
Nincs de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!