Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Derékfájás, alhasi fájdalom...

Derékfájás, alhasi fájdalom és szúrkáló érzés csak terhességre utalhat?

Figyelt kérdés
Vagy egyéb ok is okozhatja?
2020. aug. 27. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálam ilyen tünetek jelentkeznek ovuláció idejen, mielőtt megjön, de akkor is, ha kicsit felfáztam.

Természetesen okozhatja terhesség is.

2020. aug. 27. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
12 napja kimaradt a megvonásos vérzésem de a tesztek negativak. Lehet gyulladás vagy baj?
2020. aug. 27. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom megmondani, szerintem célszerű lenne mielőbb orvost felkeresni.

Egyes voltam.

2020. aug. 27. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nekem akkor volt ilyen mikor nem tudott megrepedni a tüszőm. Végül elsorvadt és én össze vissza barnaztam utána.
2020. aug. 27. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek dokihoz. Kicsit félek mi lehet. Voltam már többször terhes és hasonlóan fájt de akkoz pozitiv volt minden tesztem. Türelmetlen vagyok, es alig birom kivárni szerdát.
2020. aug. 27. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, lehet csak Szabolcs megyében jársz.
2020. szept. 19. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!