Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szobabiciklizés valóban...

A szobabiciklizés valóban meggátolja a beágyazódást, kilökheti a petesejtet?

Figyelt kérdés

Vettem magamnak nemrég egy szobabiciklit, úgy gondoltam remek otthoni edzésforma. Most családalapítás előtt állunk, de pár anyuka mondta nekem az ismeretségi körömből hogy a szobabicikli kilökheti a beágyazódott petesejtet, nehezítheti a teherbe esést, árthat a babának már pár napos korában is. Ez valóban így van?

Biciklizés mellett szoktam még itthoni gyakorlatokat is végezni (hasizom erősítő gyakorlatok pl), persze ezen is kikészültek, hogy így saját magam ellen munkálkodok...

Valóban ennyire meg kell szüntetni bármiféle edzésformát már a gyermektervezés alatt is, vagy csak engem riogatnak feleslegesen?

Szintén ezen anyáktól hallottam, hogy aki évek óta rendszeres jelleggel űz valami sportot, csak az sportolhat vagy edzhet ilyenkor, aki csak most kezdene sportolni annak nem szabad.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2020. aug. 24. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

3 köbméternyi téglát pakoltam át, és utána 2 napig fát vágtunk. Cipekedtem, erőlködtem, pont mikor a beágyazódás zajlott. Ha minden rendben van akkor be tud ágyazódni akármit is csinálsz.

20hkm

2020. aug. 24. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan tekerhetsz és edzhetsz..szépen óvatosan. De semmi bajod sem lesz..nyilvàn nagy pocakkal majd nem kell bicajozni de addig tedd nyugodtan..igenis egy kismamànak is az a jó ha edzett a teste és nem pedig eladja magàt..én mind a két gyermekem mellett tornáztam edzettem és semmi bajuk sem lett...sőt a padlasteret akkor csinàltuk mikor màr terhes voltam és bizony semmi baja sem lett a babànak sem.pedig azt se tudtam meg hogy terhes vagyok és a vödrös betont húztam fel ..szóval ne hallgasd azokra akik az ellenkezőt àllitjàk..de ha kétségeim vannak beszélj egy edzővel...
2020. aug. 24. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!