Ha kevés a sárgatesthormonom, és emiatt vetéltem el, akkor azt mivel tudnám növelni, hogy elkerüljem a következő bajt?
Az a baj, hogy előző terhesség is barnázással kezdődött, majd elment..nem törődtek vele a dokik..
Azt mondják, hogy hormonkészítményt (pl: utrogestan és duphaston ) csak akkor írnak fel, ha már van embrió..de sajna én addig sem jutottam el..
szerintetek mit tehetek ezügyben?
Én a menstruáció kimaradása után 1 nappal teszteltem és barnáztam is kicsit, másnap már felírt a doki duphasont és minden rendben volt. Sajnos előbb tényleg nem írnak ki sárgatesthormont. Igyál palástfűteát az segíti a megtapadást.
Ja és sztem válts orvost.
Sok sikert.
www.orvostudakozo.hu
dr. hamvas
jó dokinak tűnik,s gyorsan reagál
Én a pozitív teszt napján felkeresetem a dokimat, aki azonnal felírt Utrogestant (mivel előtte 3 hónappal volt egy vetélésem).
Ha a dokid nem hajlandó időben felírni Neked, szerintem cseréld le!
nincs kifejezettem dokim..
csak ügyeleten jártam az előző "terhességemmel"..
De ha tesztelek egy pozit, akkor azonnal megyek egy dokihoz..már kiszemeltem egyet..
a vetélés utáni 3 hetes kontrollon ő vizsgátl és nagyon rendes volt!
Talán ő felírná!
De vannak esetleg más készítmények, vagy módszer, ami segíthet???
szerintem az Aviva tornát csináld, az helyrehozza a hormonháztartást:
köszi
és mondjuk teák, vagy homeos bogyók??
Kedves Blondi:
Hol és mennyiért tudok beszerezni ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!