Megvennéd álmaid babakocsiját ha még nem vagy terhes?
én nem.
de ismerek olyat aki igen... eladta két héttel szülés után.
olyat is ismerek aki azért vett terhesen olcsó -cora- babakocsit mert azt hitte szegény lesz mire megszületik a gyerek - váratlanul felmondtak neki- és mire megszült eladta mert nem vált be...
inkább ne vedd meg. a legtöbben az 1x -i anyaságiból veszik meg azt a 6. hét környékén megkapod addig meg jó a hordozó is ha mentek valahová.
ha ez lenne álmaim babakocsija akkor én biza megvenném.
ezeknek az ára csak feljebb és feljebb megy. elfér a garázsban amíg nem kell. ennek igazán jó ára van.
Ez a kocsi fekete, ha jól látom. Tudod, hogy nyáron milyen nagyon felforrósodik a huzat a napon? A gyerek meg fog főni benne. Ezenkívül noname babakocsi, ami azt jelenti, hogy ha elromlik rajta valami, megsérül akkor dobhatod ki a kukába az egészet, mert nagyon kicsi az esélye annak, hogy lesz alkatrész. Nagyon nehéz kocsi, ezzel buszra, villamosra nem fogsz tudni felszállni. A boltok nagy részébe sem fogsz vele beférni, mivel olyan széles, hogy a bevásárlókocsinak fenntartott bejárón tuti nem tudod áttolni és megemelni sem, ezt garantálom.
Én egészen biztosan nem venném meg, de te tudod.
Akkor csak nem álmaid babakocsija, ha a szín nem jó :)
Egyébként ha tényleg ez lenne álmaid babakocsija, akkor szerintem megérné megvenni. De ha nem vagy biztos benne, akkor nem ,mert később rágódni fogsz a rossz döntéseden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!