Megvennéd magadnak ezt a könyvet? Lenne rá fizetőképes kereslet?
A lányaim 5 és 2 évesek. Rengeteget rajzolok nekik, velük. Eleinte nagyon nyögve-nyelősen jöttek a rajzok, az első kutyák, macskák, halak, sárkányok, de belelendültem. sosem gondoltam volna. Nem érzem magam rajztehetségnek, nálam ezerszer jobbak vannak.
Ahol lakunk, van egy tér, és krétával mindig telerajzolom a gyerekekkel. A többi szülő csak nézi és élvezi, megcsodállja.
Van aki már fényképezi, hogy otthon le tudja rajzolni a figurákat, vagy megkér, rajzoljam le neki papírra.
Valaki már meg is említette,hogy miért nem készítek egy könyvet a szülőknek, hogy hogyan kell egyszerűen, felismerhetően állatfigurákat, egyebeket rajzolni. Kicsit túlzásnak tartom, de valaki a héten tréfásan megkérdezte tőlem: - Mondd, a gyerekek számával arányosan nő a szülő rajztehetsége? 1 gyerekem van, lehet még esélyem?
(Bocs, ha hosszú voltam.)
Köszi, üdv!
Max kikölcsönözném a köynvtárból.
Az baj, hogy a gyerekköynvek ára is az égben van.
Végzettségem közgazdász, egy ilyenért max 1000 ft kérhető el. Bár, nem ismerem a nyomtatás költségeit, mert azoknak vissza kell jönniük.
Ha más nem lesz, tartok majd aszfalt rajzórákat szülőknek :)
Nekünk ez van meg, de már az én gyermekkoromban is számtalan ilyen könyv volt a boltokban, mert nekem is volt 1-2 otthon. Tehát szerintem aki akar, talál most is a könyvesboltokban ilyen témájú könyvet.
Köszönöm a válaszokat!
ui.: amúgyminden jog fenntartva :)))
Persze, csináld csak, nagyon jó ötlet! Van ehhez hasonló könyv már a piacon, keresd meg, és építsd be a tudnivalókat belőle, és hajrááá!!!
A Hogyan rajzoljunk lovat? című könyvet már ismerem.
Itt a borítója, sőt, netről le is tudod tölteni.
Egyébként videóanyagok is vannak fent ebben a témában, azt is keresd meg.
A tiéd annyiban lenne különlegesebb, hogy egyszerű rajzokról lenne szó, nem művészi szintűről, így könnyebben elsajátítható.
Sok sikert kívánok neked hozzá! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
bartos erika : anna peti és gergö
van vagy 10-15 könyve vagy több már nem tudok követni
nézd meg mert ezt szeretik a gyerekek oviban is és a 9 évesem is szívesen olvassa
ha vagy ennyire ügyes akkor próbáld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!