Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 32 évesen új munkahely és...

32 évesen új munkahely és terhesség?

Figyelt kérdés
32 évesen várnátok a teherbe eséssel az új munkahely miatt? Férjem 36 éves. Volt már egy vetélésem és a teherbeesés sem megy könnyen. Tavaly teherbe estem egy év próbálkozás után, de missed ab lett a vége, most meg megint 7 hónapja próbálkozunk (egészséges vagyok, kivizsgáltattam magam, nőgyógyász szerint csak próbálkozni és várni kell). Egy hónapja van új munkahelyem, de attól félek, ha most szünetelünk a próbálkozással, hogy akkor később még nehezebb lesz teherbe esnem (én sem leszek fiatalabb). Barátnőm azt mondta, hogy ő ilyet nem tenne új munkahelyen, a barátja meg azt mondta, hogy főnökként ő sem tolerálná, ha az új munkavállalója teherbe esne és nem adná meg neki a határozatlan szerződést, hanem csak hagyná, hogy lejárjon a határozott szerződés, mert hogy az pénz, ha a terhes nő megkapná a határozatlan szerződést és nincs ott. Viszont új munkaerőt betanítani nem pénz? Náluk épp ezért nőket csak 40 éves kor felett alkalmaznak. Nekem ez diszkriminációnak tűnik. Viszont ha megmaradna a munkám és ha később nem sikerülne baba, csak a munkától nem leszek boldogabb az életben. Nekem nem a karrier a fő életcélom. Ti hogy vagytok ezzel a témával, mi a véleményetek? Várnátok vagy nem?

2020. aug. 15. 12:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is új munkahely lesz szeptemberben.

De én nem várok egy percet sem, 16 hónapja próbálkozunk, 32 vagyok szintén, párom 53 éves... Vannak problémák, most volt átjárhatóságim. Mire várjunk? Fiatalabbak nem leszünk. A munkahely meg lesz még elég...

2020. aug. 18. 07:59
 22/22 anonim ***** válasza:
69%

Uhh 7es nem tudok egyetérteni az első résszel amit irtál. M

Komolyan valakinek azert ne legyen gyerek hogy neked konnyu legyen dgozni? Ennyi erővel senkinek ne legyen mert a másiknak szarabb lenne. Nem ez nem igy működik. Majd vesznek fel a terhes helyett ujat? De hogy te falra mászol mert több a munka? Bocsi de kit érdekel. Nem a babát szeretne "illető" dolga hogy nektek ne legyen több munka.

2020. szept. 20. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!