Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veteles bovebben lent?

Veteles bovebben lent?

Figyelt kérdés
sziasztok ha elveteltem 5 hetesen de mar munkahelyen tappenzen vagyok, akkor vissza mehetek dolgozni? Kernek valami papirt a vetelesrol vagy hogy betegbe voltam? Mit mondjak fonoknek vagy hogy mondjam ezt el? nagyon nehez.

2018. jan. 21. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy visszamehetsz dolgozni,persze biztos kellemetlen lesz főleg ha ilyen korán elmondtad mindenkinek a terhességed,kérdezősködni fognak a kollégák. Ha pedig nem szóltál róla,akkor ne mondj semmit ezután sem,a tápos papírt leadod és kész.
2018. jan. 21. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Remelem nemfognak, koszonom. Bar jobban ereznem magam emberek kozt most mint itthon..
2018. jan. 21. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami veled történt!

Én is így voltam sajnos.

Nagyon féltem, hogy milyen lesz visszamenni.. de, meglepő módon nem kérdezősködött senki (a bizalmasabb kollégáknak elmondtam,mi történt).

Azért ez elég érzékeny téma, sokan azt se tudják, mit mondjanak, nyugi, sztem nem fognak faggatni.

2018. jan. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!