Szoptatás alatti ébredési hő magas,6 napja késik. Baba? Vetélés? Más?
Ha még intenzíven szoptatok, de már múlt hónapban megjött, most viszont 6 napja késik, akkor mikor érdemes tesztet csinálnom?
2 napja negatív lett az x epil tesztem. Viszont néztem a reggeli hőm 36,6, tegnap is ennyi volt. Az alap hőm 35,9 körül szokott mozogni.
Hogy mióta van fent, azt nem tudom, de azt viszont igen, hogy dec.13-14.-én voltunk együtt párommal.
Mélyebben belegondolva tüneteim is vannak, amikkel eddig nem foglalkoztam. Nagyon szomjas és éhes vagyok, plusz a mensi napján volt egy görcsölésem, de elmúlt.
Sem pecsétlő vérzés, sem semmi mensire utaló jel nincs.
A bimbóm lett még kicsit érzékeny szoptatáskor, de az az első terhességemnél sem volt túl fájdalmas :)
Nem akarom én a pénzeket kidobálni tesztekre, jövőhét csütörtök megyek is dokihoz, de addig megöl a kíváncsiság, előbb nem tudok, mert a lányomat viszem dokihoz, meg nekem.is mennem kell időpontra :/
Volt még valaki így? Mit gondoltok?
Már az is megfordult a fejemben, hogy lehet volt baba de elhalt, de még nem lökődött ki. Ilyen esetben a hő fent marad? Rosszul nem vagyok meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!