Hogy lehet az, hogy a pasi ha megszakítással védekezik a kapcsolataiban, és mégsem csúszott be a gyerek soha senkinél?
Hát nem tudom... mi a párommal egyszer 2 hónapon keresztül csináltuk így, mivel pont nem szedtem fogamzásgátlót akkoriban, azalatt a 2 hónap alatt. Nem lettem akkor terhes!pedig volt, hogy kicsit belém ment.
Rá kb egy évre nem szedtem 1 hónapig fogamzásgátlót, rögtön összejött a baba!
Nem volt kiírva az ajánlás, valóban, de egy jó pár hozzászólásból az jön le, hogy ez egy teljesen elfogadható módszer, amit nemcsak ők, de a környezetükben is sokan alkalmaznak, és senki nem esett teherbe véletlenül soha.
Tartós kapcsolatban, házasságban működhet, valóban, ha belefér, hogy esetleg mégis lesz gyerek, vagy kombinálva pl naptármódszerrel, hőmérőzéssel, méhnyaknyák vizsgálattal, stb.
De ennyire kiállni amellett, hogy ez szuperul működik....A saját példámat tudom felhozni, amikor már úgy voltunk vele, hogy nem baj, ha jön a gyerek, akkor védekeztünk így. Első alakalom után megfogant a gyerek, mielőtt bárki beszólna, nem volt béna a partnerem, időben kivette. Két tesztet is csináltam, mert a párom egyszerűen nem akarta elhinni, hogy "ennyitől" terhes lehetek. A nőgyógyász jót mosolygott, mikor elmeséltem neki, hogyan védekeztünk. De mint már írtam korábban, nem bánom, hogy így alakult.
1. Attól, hogy nem kötötte senki az orrára, hogy abortuszra ment pl., attól nem biztos, hogy nem volt ilyen. Ha becsúszna valami egyéjszakás vagy laza kapcsolatban, én se biztos, hogy elmondanám, lerendezném a dolgot magamban és ennyi.
2. [link]
Mint látható, a férfiak egy részének az előváladékában igen is jelentős mennyiségű spermium van.
Lehet, hogy ő azok közé tartozik, akinek nincs benne.
3. Lehet, hogy terméketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!