Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lassan 10 éve cigizik, lehet ezért nem esek teherbe megszakításos módszerrel?
10 év megszakításos védekezés, sose lettem terhes. Kivéve mikor nem volt megszakítás, mert akartuk a gyereket.
Tehát lehet, hogy pont a megszakítás az oka.
Én csak azt nem értem, hogy ha gyereket akartok, akkor miért kell megszakítani??? Akkor már menjen telibe, talán akkor az esély is sokkal nagyobb lesz!
Ugyanis 1. a megszakítás eleve minimálisra csökkenti a teherbeesés lehetőségét és bár teherbe lehet esni mellette, ezért ajánlott normális védekezés és nem megszakítás annak, aki nem akar gyereket, de azért igen csak csökkenti az esélyét, ha megszakítanak egy közösülést. Szóval nagy a gyanúm, hogy azért nem esel teherbe, mert a párod időbe kiveszi...
2. Nem mondom, hogy nincs káros hatással a spermára a dohányzás, de nem gondolnám, hogy ezért nem esnél teherbe. A férjem is dohányzik, és évek óta dohányzott már akkor is, amikor babát terveztünk és mégis összejött. Csak mi közösen eldöntöttük, hogy szeretnénk babát, ezért tettünk az ügy érdekében, ezért végigcsináltuk. Ti miért nem?...Ez olyan furcsa...
Én tiniként is úgy védekeztem, mert a gumit nem bírom (valszeg allergiás vagyok rá), meg hormonbombákkal se akartam tömni magam (most se).
És egyébként nem ismerek senkit, aki megszakítással esett teherbe. De itt a gyk-en estek már teherbe gumival is, itt minden megtörténik...
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!