Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshetek menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek menstruáció utolsó napján, ha megszakítás módszerrel védekeztünk?

Figyelt kérdés
Sose csináltam még ilyet, már szólni akartam a páromnak, hogy vegyen fel gumit, de pont akkor kivette és úgy ment el... De én nem igazán bízok ebben, viszont olyat is hallottam hogy menstruáció alatt kevesebb az esély a teherbe esésre. tudom hogy lehetek terhes, de nem tudom hogy mit csináljak... mennyi rá az esély?

2014. ápr. 14. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Valamennyi esély van de nem sok, de én a helyetekben nem játszanék a tűzzel...
2014. ápr. 14. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de minimális a valószínűsége.
2014. ápr. 14. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Ennyiből áruljátok már el, hogy hogy tudjátok megmondani, hogy minimális az esély, amikor még annyit se árult el, hogy milyen hosszú szokott lenni a ciklusa?!

Rövid ciklusnál az ovuláció már a menstruáció utolsó napjaiban bekövetkezik!

Csak hosszú ciklusnál lehet azt mondani (és még ott se biztosan), hogy kicsi az esély!

2014. ápr. 14. 11:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát elég hosszú a ciklusom, bár mostanában annyira változó, hogy nem tudom megmondani, de 30 nap körül van, és 5 napig szokott tartani a vérzés általában. Már több mint egy fél éve abbahagytam a gyógyszert, és azóta nagyon rendszertelen a ciklusom.
2014. ápr. 14. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:

A 30 napos teljesen átlagos, nem hosszú (az 32-36 lenne), de nem is rövid.

De tényleg ne szórakozzatok ezzel, ha még nem jöhet a gyerek!

Az esélyek latolgatásával (=naptármódszer) az a nagy gond, hogy előre SOSE tudhatod, hogy épp milyen ciklusod lesz!

Akkor is lehet egy rövidebb/hosszabb (vagy akár egy normál időn kívüli spontán ovu), ha korábban napra biztosan jött meg.

A megszakítás meg, mint biztos tudod, több szempontból is problémás:

-előváladék tartalmazhat életképes spermiumokat és nem csak akkor, ha volt előtte nem sokkal ejakuláció;

-létezik egy ún. előspricc is, ami tömény sperma és az ejakuláció előtt kicsivel hagyja el a szerszámot anélkül, hogy a delikvens megérezné (és kirántaná);

-alapból hibázhat is a kirántásnál és lekésheti...

2014. ápr. 14. 12:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom tudom, nem is akartam így csinálni, csak tudtam hogy máskor elég sok idő kell neki ahhoz hogy elmenjen... Most meg 5 perc után akartam szólni neki hogy vegye fel a gumit, de pont akkor huzta ki és úgy ment el. Tudom hogy nem biztonságos nem is akartam kockáztatni, de ez most így alakult
2014. ápr. 14. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy másodperc se biztonságos gumi nélkül, nem csak a vége. :(
2014. ápr. 14. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát én most sem vagyok nyugodt, hülye voltam hogy nem az elejen szóltam neki. mindnesetre holnap kérek időpontot nődokihoz, csak ez is elég körülményes mert akihez idáig jártam, ő nemrég meghalt. mi van ha nem tudnak időpontot adni 3 napon belül? Meg az esemény utánit csak orvos írhatja fel?
2014. ápr. 14. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen nődoki! Háziorvos is felírhatja. Ügyeleten is felírják, ha éjjel vagy hétvégén történik baleset.
2014. ápr. 14. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:

"előváladék tartalmazhat életképes spermiumokat és nem csak akkor, ha volt előtte nem sokkal ejakuláció"

Ez érdekes...kifejtenéd bővebben? Mivel egészen más szerv termeli az előváladékot és spermát így elég nehéz ezt elképzelni!!! Szervi probléma esetleg okozhat ilyet, de ebből nem szabad általánosítani!!!

-létezik egy ún. előspricc is, ami tömény sperma és az ejakuláció előtt kicsivel hagyja el a szerszámot anélkül, hogy a delikvens megérezné"

No ez is gyönyörű....előspricc....Szóval úgy spriccelek, hogy nem is érzek közben semmit....hát ez is biológiai csoda lenne, mert az orgazmus érzést pont az izom-összehúzódások váltják ki amit a prosztatán keresztül érzünk legintenzívebben (szimpatikus idegrendszer!!!). Aki átesett prosztata műtéten az tudja mi a különbség.

2014. ápr. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!