Ti mennyi ido utan dolgoztatok fel a terhesseg megszakitast?
IgazĂĄbĂłl a mai napig gondolok rĂĄ :) szörnyĂŒ, nehĂ©z, de nem vagy egyedĂŒl ezzel, sok nĆ Ă©li ĂĄt.
MindkĂ©t terhessĂ©gem missed ab ijesztgetĂ©ssel indult. A 7 hĂ©ten mentem dokihoz, "tĂșl kicsi, nincs szĂvverĂ©s stb". Az elsĆ terhessĂ©gnĂ©l vĂĄrtunk a 9. hĂ©tig, de feleslegesen, sajnos tĂ©nyleg elhalt, viszont a mĂĄsodiknĂĄl 7+5 naposan mĂ©g nem volt szivhang, Ă©s nagyon pici volt. IsmĂ©t elĆĂrtak kaparĂĄsra, de nem bĂrtam belenyugodni, tĂ©nyleg kĂ©tsĂ©gbe voltam esve, hogy mĂĄr megint... 8+3ra volt kiĂrva a mƱtĂ©t Ă©s nagyon nagy szerencsĂ©m volt hogy elmentem egy mĂĄsik orvoshoz is, ugyanis mint kiderĂŒlt, a terhessĂ©gem 2 hĂ©ttel fiatalabb volt (tehĂĄt nem közĂ©pidĆben volt a pĂ©, hanem mensi elĆtt 1-2 nappal)
Ami azt jelenti 5 hetes voltam, amikor kiĂrtak a mƱtĂ©tre, abban a korban meg jĂł hogy nincs szivhang.. majdnem kikapartĂĄk az egĂ©szsĂ©ges gyerekem...
MĂĄr megszĂŒletett azĂłta, 10 hĂłnapos :)
Szóval, egyrészt azt tanåcsolom, minimum måsfél hetet vårj a mƱtéttel
MĂĄsik, ami tudom sovĂĄny vigasz, de inkĂĄbb most kaparĂĄssal, mint kĂ©sĆbb egy halott babĂĄt kelljen megszĂŒlnöd. Amelyik babĂĄk ilyen korai terhessĂ©gnĂ©l nem fejlĆdnek tovĂĄbb, valĂłszĂnƱleg betegek, szĂłval okkal ĂĄllnak meg a növekedĂ©sben. Helyette a jövĆben lesz egy csodaszĂ©p egĂ©szsĂ©ges kisbabĂĄd. Ezt elfelejteni nem fogod, a fĂĄjdalmad idĆvel enyhĂŒl majd, Ă©s a jövĆbeni babĂĄd kĂĄrpĂłtolni fog, meglĂĄtod!
HĂĄt ĆszintĂ©n...most a kisĂĄgyban pihen a 4hĂłnaposom, a missed ab-om 2 Ă©ve törtĂ©nt, de mĂ©g mindig sĂrok ha eszembe jut. Azt hittem a baba feledteti, de sajnos nem.
Viszont kitartĂĄs! A facebookon a babĂĄsakrĂłl Ă©n mindig leiratkoztam, hogy ne fĂĄjdĂtsĂĄk tovĂĄbb a szĂvemet. Most hogy a mĂĄsodik terhessĂ©gbĆl itt a babĂĄm visszatettem a lĂĄthatĂłsĂĄgot (bĂĄr valakinĂ©l mĂ©g Ăgy is zavar, nem tudom megmagyarĂĄzni miĂ©rt)
SajnĂĄlom kĂ©rdezĆ :/ De hidd el, a következĆ baba ellensĂșlyozza a fĂĄjdalmat, Ă©s a rosszra mindig jĂł jön, ezt ne feledd :)
Ărdemben nem tudok hozzĂĄszĂłlni, sosem vesztettem el mĂ©g magzatot, csak azĂ©rt Ărok, hogy bĂĄtorĂtsalak, idĆvel biztosan el fog homĂĄlyosulni a fĂĄjdalom. Az Ă©let mindig prĂłbĂĄra tesz minket, hogy aztĂĄn erĆsebbek legyĂŒnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!