Ha valaki úgy dönt a terhesség megszakítást választja abból van vissza út? Meggondolhato magam?
Persze. Amíg el nem altatnak. De azért ha nem szültél még hüvelyi úton, akkor célszerű legkésőbb a tágítópálcika felhelyezése előtt dönteni, mert azért a méhszájnak nem tesz jót, ha meg akarod tartani a terhességet.
De láttam már olyat, akinek felrakták, majd x óra múlva közölte, hogy vegyék le, mert meggondolta magát.
Amúgy a pénzt is visszakapod ilyen esetben.
Nekem volt is ismerős, aki már átöltözve várta a folyosón, hogy behívják, és ott gondolta meg magát. Azóta van efy 16 éves nagyfia, akit imád, talált új párt, akitől 2 közös gyermekük született. A párja a fiát is a nevére vette. Úgy tartja, élete legjobb döntését hozta meg azon a folyosón. Egészséges, okos, ragaszkodó, szeretetre méltó fiatalember lett az elvetetni szánt babából. A család büszkesége.
Lehet, hogy unokái is lesznek majdan a fia részéről. Vele együtt nekik se adta volna meg az eseményt. Ezt már csak én rakom hozzá, de rémes belegondolni, nem?
Jó egészséget kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!