Rettegek a terhességtől. Ennyitől terhes lehetek?
Kb 3 hónappal ezelőtt, volt egy kalandom, kicsit ittasan, arra határozottan emlékszem hogy ujjazott kicsit a srác (esetleg kerülhetett a kezére sperma), de ezt sem nagyon akartam engedni, és szerintem nem történt meg az aktus ( nem akartam ) de ittasan lehet nem tudtam határozottan ellenállni, és sajnos nem emlékszem hogy megtörtént e.
Eddig semmilyen tünetem nem volt, most kezdtem el érezni pár napja mintha mozognának a beleim (nagyon remélem hogy azok) a hasamban, és ennyi, a menstruációm már évek óta nagyon ritkán jön meg, vagy szinte nincs is, túlsúlyos is vagyok (lehet pcos, de ez nem bizonyitott)
és ez az egy tünetem mikor rákerestem, hogy mi lehet ez, IBS... ilyesmik, és sajnos kidobta a terhességet is, amitől nagyon megijedtem, csináltam egy terhességi tesztet, ami határozottan negativ lett (de lehet nem tartottam elég ideig oda, vagy lehet hibás a teszt is :(
és rettegek hogy terhes vagyok, és nem szeretnék egyáltalán gyereket, nem akarom tönkretenni az életem, mit lehet tenni ha véletlen mégis az vagyok (3 hónapja történt) nagyon el vagyok keseredve, gyomoridegem van és stresszelek mindennap :((((((((
Nekem is volt egy ilyen időszakom, sokszor behaluztam a magzatmozgást, és hiábavédekeztem és menzeszeltem rendesen, minden hónapban rámjött a dili.
Végül pszihológussal derítettem ki, hogy annyira borzalmasnak láttam a párkapcsolatom hogy rettegtem attól, hogy ebbe még egy gyereket belekényszerítek.
Az exem különköltözése után egy csapásra megszűnt.
Ne aggódj minden kiderül,amikor szülni mész.
Van még kb.6-7 hónapod
Addig várj türelemmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!