Rettegek a terhességtől. Ennyitől terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónappal ezelőtt, volt egy kalandom, kicsit ittasan, arra határozottan emlékszem hogy ujjazott kicsit a srác (esetleg kerülhetett a kezére sperma), de ezt sem nagyon akartam engedni, és szerintem nem történt meg az aktus ( nem akartam ) de ittasan lehet nem tudtam határozottan ellenállni, és sajnos nem emlékszem hogy megtörtént e.

Eddig semmilyen tünetem nem volt, most kezdtem el érezni pár napja mintha mozognának a beleim (nagyon remélem hogy azok) a hasamban, és ennyi, a menstruációm már évek óta nagyon ritkán jön meg, vagy szinte nincs is, túlsúlyos is vagyok (lehet pcos, de ez nem bizonyitott)

és ez az egy tünetem mikor rákerestem, hogy mi lehet ez, IBS... ilyesmik, és sajnos kidobta a terhességet is, amitől nagyon megijedtem, csináltam egy terhességi tesztet, ami határozottan negativ lett (de lehet nem tartottam elég ideig oda, vagy lehet hibás a teszt is :(

és rettegek hogy terhes vagyok, és nem szeretnék egyáltalán gyereket, nem akarom tönkretenni az életem, mit lehet tenni ha véletlen mégis az vagyok (3 hónapja történt) nagyon el vagyok keseredve, gyomoridegem van és stresszelek mindennap :((((((((

2018. okt. 28. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Rettentő buta vagy.
2018. okt. 28. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy terhes lennél. Egy sima bélmozgás is tud hasonló lenni, mint a baba mocorgása. De csinálj még egy tesztet, az a biztos.
2018. okt. 28. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes lennél, pozitív lenne a teszt. Ha ennyire félsz, hogy hibás volt (de ha volt rajta kontroll csík, akkor nem lehetett hibás, hiszen az szolgál arra, hogy megmutassa, a teszt működik), akkor csinálj még egyet és kész.
2018. okt. 28. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hormonzavaros vagy,nem terhes.
2018. okt. 28. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz, akkor orvos, uh tutira megmondaná már ennyi idő után, ha az lennél.
2018. okt. 28. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
igen valószínűleg butaság, csak reális magyarázatot szeretnék kapni, hogy miért kezdtem el hirtelen érezni ezeket a mozgásokat, ha eddig nem éreztem. és pont így 3 hónap múlva...
2018. okt. 28. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok valamit: első terhességnél a nők jellemzően 20. terhességi hét után kezdik csak érezni a magzatmozgást, nem 12 hetesen....
2018. okt. 28. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Javaslok egy nőgyógyászat, endokrinológust, és egy pszichiátert. Terhes biztos nem vagy, agyi, és más problémád viszont sok.
2018. okt. 28. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is volt egy ilyen időszakom, sokszor behaluztam a magzatmozgást, és hiábavédekeztem és menzeszeltem rendesen, minden hónapban rámjött a dili.

Végül pszihológussal derítettem ki, hogy annyira borzalmasnak láttam a párkapcsolatom hogy rettegtem attól, hogy ebbe még egy gyereket belekényszerítek.

Az exem különköltözése után egy csapásra megszűnt.

2018. okt. 29. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
32%

Ne aggódj minden kiderül,amikor szülni mész.

Van még kb.6-7 hónapod

Addig várj türelemmel

2018. okt. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!