Hogy lehet az, hogy a pasi ha megszakítással védekezik a kapcsolataiban, és mégsem csúszott be a gyerek soha senkinél?
"Nem, ez semmiképpen nem tud biztonságos lenni, nincs olyan, hogy odafigyel és ügyes. Előváladék, olvass már utána!"
Én egy másik válaszadó vagyok, de te is utánaolvashatnál, ahelyett, hogy szajkózod, amit iskolás korodban a fejedbe vertek. A legtöbb férfinél (90-95 %) olyan kevés spermiumot tartalmaz az előváladék, hogy ha az ondóban is ennyi lenne, meddőnek számítana. A megszakítás legtöbbször a következetes odafigyelés hiánya miatt mond csődöt (aláhúznám, hogy "következetes", tehát ha 365 napból csak 364-en sikerült kihúzni időben, akkor esélyesen ti is azoknak a táborát fogjátok gyarapítani, akiknek a megszakítás tipikus alkalmazásával egy éven belül összejött a gyerek).
Kiveszi időben, ennyi a titka.
Aki ismeri a biológiát az tudja, hogy sikeres megszakítás esetén szinte semmi esély a terhességre.
Nyugodtan lehet ezzel vitatkozni, de előbb inkább okuljon egy kicsit, aki kételkedik. A spermiumok csak azért élik túl a hüvely savas PHját, mert rengetegen vannak. 150-200 millióan. Ha ez nem lenne, akkor eszméletlen számú sperma oda tudna jutni.
Az előváladék nem mindig tartalmaz spermát, csak ha közvetlenül az aktus előtt elélvezett és azóta még pisilni sem volt.
Ha egy pár peteérés idejében van együtt védekezés nélkül, úgy van 20 % esély a teherbeesésre.
Ennyi a magyarázata, még akkor is, ha ezt mások nem fogadják el.
Csak itt "divat" előváladéktól teherbe esni. Végülis jobban hangzik mint az, h béna voltam, nem vettem ki időben.
Ugyan úgy vannak szabalyai, mint bármi másnak. Nyilván ha az eleje belemegy, már semmit nem ér.
Na örülök azért, hogy sokan tudják :)
Valóban a legnagyobb veszélye a nemi betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!