Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállaljam e a gyereket friss...

Vállaljam e a gyereket friss kapcsolatban?Párom nagyon szeretné , én is de én racionálisabb vagyok és az anyagiak miatt aggódom miatta.Én vagyok a nő.Neki már van egy fia az előző házasságából vele jól bánik nagyon szereti.

Figyelt kérdés

Nagy vágya ez és én is szeretném de nem állunk jól anyagilag.

Csak én már korban is ottvagyok ,hogy vagy most vagy soha 32 leszek !max 35 ig vállalnék idősebben már nem szeretném.

Tudom nem mindenki milliomos és vannak hozzánk hasonló àtlagos alkalmazottak is de mégis ez tart vissza legjobban.

2020. aug. 9. 14:47
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
10 Ha várok akkorsem leszek milliomos ennyi idő alatt. Ez az egyik oldala,a másik meg az,hogy akarom csak félek
2020. aug. 9. 15:42
 12/42 anonim ***** válasza:
88%

Aki fel tudja fogni, hogy mekkora felelősség egy gyerek, az mindig félni fog. Akkor 8s, ha akarja. Szerintem azok is sokszor pánikolnak a pozitív tesztet látva, akik évekig küzdenek a babáért.

Apropó: ti se lesztek fiatalabbak. Lehet, hogy elsőre sikerül, és kívánom, hogy így legyen. De ha nem, akkor sajnálni fogsz minden ciklust, amit elvesztegettél.

2020. aug. 9. 15:53
 13/42 anonim ***** válasza:
72%

Mi 7 évig vártunk a csodánkra, mikor pozit teszteltem eléggé megijedtem...mindig van mitől félni, az anyagiak a legkevesebb... most 3 éves és komolyan a 3 év alatt csodálom, hogy nem kaptam szívrohamot. Egy anya mindig félti a gyermekét és hidd el nem attól, hogy megtud e adni bármit is...mert aki akar mindig talál munkát. Az anyagiak tényleg csak kifogás, kivéve, ha tényleg nem futja kajára vagy albira. Egy gyermekre soha nem lesz jó idő, mindig lehet többet akarni...házat, autót, mindenből sajátot....érdemes átgondolni, mert akiben felmerül az akarás az nagyon megtudja bánni, ha végül nem lesz.

Sokszor nagyon nehéz, de minden percet megér egy gyermek :) Ha pedig a megfelelő partner van az ember oldalán, az már nagyon is szuper dolog. Annál többet nem kívánhat az ember.

2020. aug. 9. 16:32
 14/42 anonim ***** válasza:
Vállald. Jobb ez nem lesz!
2020. aug. 9. 19:07
 15/42 anonim ***** válasza:
Biztos nem szülnék ilyen rövid kapcsolatba úgy, hogy albérlet van csak!
2020. aug. 10. 08:31
 16/42 A kérdező kommentje:

15 Nem mindenki milliomos,ha úgy lenne sajátunk,hogy a javarésze hitel akkor semmivel nem lennénk előrébb ez ilyen sajna.

Csak ha várok nekem telik a az idő és már annyira nincs sok.

2020. aug. 10. 08:47
 17/42 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon idegőrlő, hogy hányszor jössz ezzel a milliomos dumával és hogy kifutsz az időből. Ha ezt te eldöntötted akkor mi a kérdés?!

Én leírtam a véleményem, hogy csak azért mert 32 lennék, nem szülnék albérletbe egy olyan férfinak akivel rövid ideje vagyok együtt,

Mellesleg ráérsz 37 éves korodig is szülni!

2020. aug. 10. 09:01
 18/42 A kérdező kommentje:
Ez miért idegőrlő amikor ez az igazság?! Nem fogom azt irni,hogy 25 vagyok és 2 lakásom van mikor nem az a helyzet!!!Nem döntöttem el,hova erre hol arra hajlok jobban. De mi miatt lenne teszem azt 2 ev múlva jobb?
2020. aug. 10. 09:12
 19/42 anonim ***** válasza:
80%

Két év múlva pl jobban ismered már a párodat, mint most.

Màr ha addig együtt lesztek...

2020. aug. 10. 09:58
 20/42 anonim ***** válasza:
82%
Azt ugye tudod hogy gyereket a párodtól független kell vállalni? Ha nélküle is eltudod majd tartani a gyereket, akkor szülj. Ha nem tudnád, akkor nem állsz készen rá anyagilag.
2020. aug. 10. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!