35 evesen bevallalnatok a 4 ik babat? Anyagiak nem gond csupan kivancsi vagyok masok velemenyere?!
Persze:) simán van, aki az elsőt vállalja be olyankor. Ha szeretnétek, vállaljátok!!!
26l
Hát el nem vetetném....
Tervezett gyerekként?
Jó a sok gyerek! :)
Szia! Ha szeretnétek vállaljátok nyugodtan! Ex "anyosom" 36 volt a 4. gyereknél, szomszédasszony 33-34 körül volt az 5. gyereknél, egy ismerösöm 38 az elsönél...(igaz ők kb 15éve probálkoztak előtte).
Ugy hogy hajrá és sok boldogságot hozzá!
Én személy szerint már 35 évesen sem vállalnék gyereket, negyediket meg pláne nem, még huszonévesen sem, mert max. 2 gyerek, ami tervbe van, 1 gyerekünk már van, ha lesz is, mert ez sem biztos még, akkor már csak 1 lesz.
De egyébként a környékünkön mostanában nem is egy anyuka szülte pont egyébként a 4. gyerekét 35 felett, ők inkább 40-hez voltak közel.
Szerintem ezt mindenki maga érzi, hogy minden adott-e hozzá. Ha neked adott, akkor miért ne? Csak mert itt valaki azt mondja, hogy ne? Vagy mert ő nem szülne? Ezt te vagyis ti érzitek.:)
Koszonom a valasxokat egyre jobban izgat a gondola
T egy negyedik babara:)
Nem csak az anyagiakon múlik a gyereknevelés! Az idegeidnek is kell bírni kell, meg még van jópár dolog.
Ráadásul ha itt a gyakorin döntjük el mi, az már régen rossz.
Én sem szülnék már 35 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!