Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35 evesen bevallalnatok a 4...

35 evesen bevallalnatok a 4 ik babat? Anyagiak nem gond csupan kivancsi vagyok masok velemenyere?!

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38 éves leszek mire megszületik a 4. baba, én 3-at terveztem 33 éves koromig, de így alakult, fizikálisan nem bírom rosszabbul, mint 5 éve. Ráadásul a kötelező genetikai vizsgálatok (aminocentézis) esetében már felemelték a korhatárt 37 évre, így 35 évesen ez nem érintene téged. Szerintem nyugodtabb vagyok most,mint fiatalabb koromban, 5 éve is nyugodtabb voltam, mint huszonéves koromban. Az idővel, szervezéssel és a programokra való eljutással lesznek gondjaim.
2014. júl. 8. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
4 gyereket eleve nem vállalnék. de 35 évesen meg pláne nem de ez én vagyok (én sajnos 28 évesen terveztem szülni, akkor vágtunk bele a férjemmel, de a baba csak 31 évesen jött össze, nem is biztos, hogy lesz még egy). sokan vállalnak gyereket 35 fölött is, neked kell érezned, hogy mennyire birod. van, aki megfiatalodik, még energikusabb lesz, mint az előzőeknél, de pl. a nagynénim is 35 évesen szülte a 2. gyerekét és hát nem birják úgy az idegei mint kellene...
2014. júl. 8. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Simán bevállalnám. Nekem kettő gyermekem van, az elsőt 32 évesen, a másodikat 35 évesen szültem. Ha az első két terhességem rendben lett volna, simán szülnék harmadikat is. Így is kacérkodom a gondolattal. Nem tudom, hogy egy 35 évest nőt miért kell úgy kezelni, mintha legalább 60 éves lenne. Nem az első gyereket szüli, régen is szültek az asszonyok negyven felett is többedik gyereket.
2014. júl. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!