Van egy "kis" gond! Azok véleményére lennék kíváncsi, akik esetleg jártak már így?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó kategóriába írom-e a kérdésemet, de remélem, hogy itt is kapok egy kis segítséget! :)
Másfél hete késik a mensim! Ebben a hónapban elég sokszor voltunk együtt a barátommal, óvszerrel védekeztünk, de egyik alkalommal sem történt baleset (nem szakadt ki, nem szivárgott, nem csúszott le)!
Múlthéten csütörtökön csináltam egy tesztet, ami határozottan negatív lett! (barátnőm is megnézte, ő is negatívnak látta)! A barátom csak este tudta megnézni, de kételkedett a teszt eredményében, így este vettünk egy másikat, amit a nap bármelyik szakában el lehet végezni, és szintén negatív lett!
Eltelt pár nap, a mensim csak nem jelentkezett, ezért tegnap vettem egy harmadik tesztet, egy ClearBlue-t, ami elég megbízható! Szintén negatív lett! Mindhárom teszten elég határozottan látszott az eredmény!
Mostanában elég sokat idegeskedtem a suli miatt is, plusz ez a mensi dolog rátett egy lapáttal! 21 évesen még korai lenne egy gyerek!
Még várok egy kicsit, de ha továbbra sem jön meg, akkor irány az orvos, mert nem csak terhesség miatt késhet, sok egyéb dolog miatt is!
Szerintetek a stressz miatt késik? Esetleg csináljak-e negyedik tesztet a biztonság kedvéért? Valaki járt már így közületek?
Köszönöm a válaszokat! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!