Eufrozi kérdése:
Szerintetek mi a gond?
Figyelt kérdés
14 nappal ezelőtt voltunk együtt,és 3 napja késik már.Ma reggel csináltam tesztet,és egyértelmű negatív lett.Szerintetek lehet,hogy valami más bajom lenne,hogy nem jön meg?Vagy lehet összejött a baba?Csak még nem mutatja a teszt?2014. máj. 13. 09:17
1/4 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy terhes vagy! Szerintem legyél még türelmes. Nekem is nehezen mutatta ki a teszt. 4-et megcsináltam, mind a 4 negatív lett. Utána rosszul éreztem magam hétvégén, csináltam még 1 tesztet, és egyáltalán nem számítottam rá, de pozitív lett. Már több, mint 20 napja késett. Sok sikert neked!
2/4 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk, én ma vagyok az együttlét utáni 16. napon, utoljára a 14. napon teszteltem, sajnos negatívat..de még reménykedem! (Legközelebb a 19.-en tesztelek, ha addig sem jön meg.)
Az első terhességemnél is jó sokára lett pozitív a teszt (5 hetes terhes voltam), ezért gondolom, hogy még van esély. És szerintem nálad is lehet baba! :)
Pár nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! :)
3/4 A kérdező kommentje:
De kedvesek vagytok.:)Nagyon szépen köszi,és drukkolok én is mindenkinek!:)
2014. máj. 13. 11:09
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nem jött meg,de szerintem terhes nem vagyok.Nincs mellfeszülésem.Viszont nagyon fáj lent a hasam.Szerintem felfázhattam...Nektek megjött?Vagy baba lett?Drukkolok!
2014. máj. 15. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!