Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendes menstruáció negatív...

Rendes menstruáció negatív tesztekkel és mégis terhesség ?

Figyelt kérdés
Ilyen létezik ? A baràtnőm àllandóan azzal jön hogy ő terhes de a tesztjei negatívak és 5 napos élénkpiros vérzése van elmondàsa szerint... Én mondtam neki hogy terhesen nincs rendes menstruáció de nem hiszi el nagyon fél a terhességtől... Őszintén én se tudom de nem merem neki megmondani mert mégjobban bepànikolna de lehet igaza van abban, hogy terhesség alatt van rendes menstruáció viszont orvoshoz nem szeretne menni.

2020. aug. 7. 01:41
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Ne haragudj hogy nem válaszoltam meg, nemrég kérdeztem rá a barátnőmre. Ő is 17 éves velem veszítette el és tudom hogy az olcsóbb tesztek is jók de mindig csak a legdrágábbakat veszem neki hogy nyugodt legyen. Utoljára aktus után 45 nappal tesztelt de mostmár befejezte a tesztelgetest. Köszönöm a válaszodat!
2020. aug. 9. 00:54
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! Nem, nem tudok mindent de az alapvető dolgokkal mindenkinek tisztába kéne lenni. Valóban nincs peteérés menstruáció előtt 5 nappal de pár ismerősöm is így esett teherbe... Arra, hogy már kétszer menstruált még nem jelent semmit a tesztekről meg nem mondom el mégegyszer a véleményem. Ilyen tünetek mellett lehetetlen hogy ne legyen terhes... Ki ne fussatok az időből mert azért 45 nap az sok és ilyenek ne legyenek szülők. Lehet hogy nekem nem hiszitek el de 1 csomó kismama van itt még a gyakorin is akik végig menstruáltak! Egyáltalán nem sajnállak titteket 17 évesen nem kéne össze vissza baszni!
2020. aug. 9. 09:44
 33/44 anonim ***** válasza:

#32: Mert ugye 17 évesen nem puffadhat fel a has, és nem lehet nagyobb a cici mástól? Ugyan már...

A fejfájás még nem terhességi tünet.

Na meg az, hogy a teszt nem mutatja ki?? Hol olvastál ilyen marhaságot?

2020. aug. 9. 09:54
 34/44 anonim ***** válasza:

Alapból tudni kéne kedves kötekedő tesztellenes... hogy nem létezik olyan tünet ami csak terhességre utal... mensi előtt is sokaknak nő meg a melle, hiszen ezeket mind hormonváltozások okozzák, mensi ellőtt is puffad az ember, de sokszor elég nyáron pl görögdinnyét enni. Nekem pl nem nőtt a mellem és előtejem sem volt, mégis terhes lettem. Nem riogatni kell a tiniket. Az, meg hogy valakinek nem mutatja ki a teszt, baromi ritka, de a vérvétel pl kimutatja akkor is. Azért ahhoz már a csillagoknak is együtt kell állnia, hogy valaki vérzés és negatív tesztek ellenére terhes legyen.

Az viszont igaz, hogy peteérés bármikor lehet főleg tiniknél, emrt nem állt be a havi rendesen. De, ha mensi előtt 5 nappal van, akkor csak rá két hétre várható a havi... tehát, ha vérzett, akkor két héttel hamarabb volt ovu.

Kedves kérdező, ha a párod annyira nagylány, akkor vonszolja el a fenekét a nőgyógyászhoz, ha neked szétette a nődokinak is széttudja... nem fáj semmi, és nem kell hónapokig rettegni, hogy mi van, ha minden összejött és mégis terhes... ha pedig ezt rohadtul nem akarja, akkor menjen el magán vérvételre 3 ezer forint és aznap megvan az eredmény e-mailben kiküldik. Az meg 100% . És akkor nem matatnak benne. Ha pedig ez is ciki neki, dobd a francba, mert dilinyós. Semmivel sem jobb homokba dugott fejjel létezni.

2020. aug. 9. 10:36
 35/44 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elfogom vinni őt és most bármilyen dilinyós nem dobnám soha mert én tehetek róla... Sokszor veszekedtünk mert ő nem akarta és most szerintem csak azért ment bele hogy ne legyen belőle veszekedés majd...
2020. aug. 9. 11:46
 36/44 anonim ***** válasza:
Értem szóval csak azért ment bele hogy ne veszekedj vele ? Hát ez undorító remélem nem lesz semmi baj és ott hagy téged mert ha szereted megvárod!! Tessék most itt a baj amin persze nem te mész keresztül, remélem hogy azért nem ütötted őt csak mert nincs még felkészülve rá.
2020. aug. 9. 15:37
 37/44 A kérdező kommentje:
2 nap múlva akar elmenni dokihoz. Nőgyógyászhoz miket kell vinni?
2020. aug. 9. 21:52
 38/44 anonim ***** válasza:
Önmagát..meg mintha dokihoz menne tajkártya, iratok.
2020. aug. 10. 06:44
 39/44 anonim ***** válasza:
Szerintem csak álterhes😂😂
2020. aug. 10. 18:40
 40/44 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14 éves voltam mikor elvesztettem a szűzességem. Az akkori barátom 16 éves volt és sajnos rám erőltette a szexet persze védekezés nélkül.. nagyon nehezen belementem mert sírt amikor visszautasítottam. Ami utána történt rettenetes volt... Annyira féltem a terhességtől hogy minden tünetet bekepzeltem és még a menstruációm is kimaradt de a tesztek negatívak voltak amiknek én nem hittem. Annyira féltem hogy öngyilkos szerettem volna lenni nagyon sokáig egyedül a szüleim miatt nem tettem meg. A lényeg az hogy nem lettem terhes és a tesztek nem hazudnak! A barátnődnek még a menzesze is megvolt szóval nem terhes. Nőgyógyászhoz így felesleges menni de szegény lánynak én azt tanácsolom hogy azonnal hagyjon ott téged mert undorító vagy! Én akkoriban egyből elhagytam a barátomat és csak akkor feküdtem le valakivel amikor már 19 éves voltam és babát terveztünk azóta 1 éves a pici lányom! :)
2020. aug. 10. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!