Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendes menstruáció negatív...

Rendes menstruáció negatív tesztekkel és mégis terhesség ?

Figyelt kérdés
Ilyen létezik ? A baràtnőm àllandóan azzal jön hogy ő terhes de a tesztjei negatívak és 5 napos élénkpiros vérzése van elmondàsa szerint... Én mondtam neki hogy terhesen nincs rendes menstruáció de nem hiszi el nagyon fél a terhességtől... Őszintén én se tudom de nem merem neki megmondani mert mégjobban bepànikolna de lehet igaza van abban, hogy terhesség alatt van rendes menstruáció viszont orvoshoz nem szeretne menni.

2020. aug. 7. 01:41
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 2 naponta tesztelget akkor megnyugszik de utána megint kezdődik előről minden...
2020. aug. 7. 01:44
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Beteg...
2020. aug. 7. 01:56
 3/44 A kérdező kommentje:
Ez azóta tart nàla mióta összevissza olvasgatott mindenfélét a neten.
2020. aug. 7. 02:03
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen még a szexhez. Védekeztek?
2020. aug. 7. 02:17
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust javaslok. Nem terhes de baja az van.
2020. aug. 7. 02:30
 6/44 A kérdező kommentje:
Sajnos nem védekeztünk 2-3 perc után hasznàltam csak óvszert... Én nem hinnék neki ha nem làttam volna a mellét (nőtt neki) és a hasa is furán nő... (Igen én vagyok a baràtja) próbálom őt nyugtatni de lehet igaza van neki bàr annyi teszt közül legalább 1nek ki kellene mutatnia 😔
2020. aug. 7. 02:31
 7/44 anonim ***** válasza:
64%
Illetek egymáshoz.
2020. aug. 7. 02:58
 8/44 anonim ***** válasza:
62%

Dátumokat légy szíves! Szex előtti utolsó menzesz, mikor voltatok együtt védekezés nélkül? Illetve hány naposak a ciklusai? Tehát hány naponként jön meg neki?

Van, akinek van vérzése közben, bár elég ritka, hogy rendesen. Illetve ha túl hamar csinálja a tesztet, akkor nem mutatja még ki.

Szerintem nem terhes, de a dátumokból sok minden kiderülne.

2020. aug. 7. 05:50
 9/44 anonim ***** válasza:

A 8-as vagyok. Annyival még kiegészíteném, hogy onnan gondolom, hogy nem terhes, mivel ha már látszik valami, akkor a tesznek is ki kellene mutatnia.

Lehet, csak felszedett pár kilót.

De ha ennyire retteg a terhességtől, akkor védekezzetek!

Ha meg mégis az lenne, a dokit nem tudja megkerülni. Vagy otthonszülést tervez terhesgondozás nélkül?

2020. aug. 7. 06:00
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
Mire elkezd látszani a hasán majdnem félidős. De akinek nagyon hamar látszik annak is már 12 hetes legalább a terhesség. Beképzelitek vagy fel van puffadva. A melle meg a ciklussal is változik.
2020. aug. 7. 07:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!