Rendes menstruáció negatív tesztekkel és mégis terhesség ?
Na meg az is hülyeség, hogy a legtöbb nőnek megjön terhesség alatt...
Van, akinek igen, de nem rendesen. És az is ritka... Pontosabban az nem menzesz, hanem más jellegű vérzés. A menzesz tulajdonképpen a méh nyálkahártyájának a leválása.
A legtöbb nőnek pont hogy elmarad a menzesze!
#24: Milyen tüneteinek? Van, akinek semmi tünete nincs! Személyesen ismerek olyan nőt, aki onnan vette észre, hogy terhes, mert félidőben megmozdult!
Én meg 47 éves vagyok, akinek lombikos gyereke van, szóval hidd el, járatos vagyok a témában.
Terhesség alatt menzesz nincs! És pont!
A terhesség alatti vérzésnek rendszerint más oka van.
Csak gondold végig: a méh nyálkahártyája a ciklus folyamán megvastagszik, felkészül a megtermékenyült petesejt befogadására.
Ha van megtermékenyített petesejt, az oda beágyazódik.
Ha nincs, akkor a nyálkahártya elsorvad, és vérzés kíséretében leválik. Ez a menstruáció.
Ha terhesség alatt leválna a teljes nyálkahártya, akkor mégis, hogy tudna megmaradna a terhesség?
Max az első vérzés az, ahol lehet részleges nyálkaleválás, de ott már nem rendes menzeszről beszélünk.
Mi az hogy ritka, akinek ki is mutatja? Basszus!
Még az egészségügyi laborokban is ilyen gyorsteszteket használnak, nem rögtön vérből néznek hcg-t!
Szerintem sürgősen szerezz be egy biológia könyvet!
Úgy gondoltam nem veszekszem veled mert te biztosan jobban tudod 25 évesen. De mi a faszert kell így beszélni rólam?! Ismersz egyáltalán ? Én úgy tudom hogy a menstruáció azért van mert nem történt megtermékenyítés. Lehetséges hogy nem jól tudom mert nem igazán érdekelnek az ilyen női dolgok csak biosz órán ragadt valami belém... Olvastam hogy terhesség alatt sosem normális semmilyen vérzés ezért nem értek azzal 1et hogy normális ilyenkor a vérzés... a tesztekről nincs tapasztalom csak annyit tudok hogy hgc-t mér...most először voltunk együtt "úgy" a barátnőmmel és akármilyen balfasznak hiszel engem hidd el hogy ezerszer megbántam. És ha már ennyire érdekel téged akkor képzeld a menzeszem előtt 5 nappal voltunk együtt 😉 barátnőm mondta, 1 nap késéssel és szinte csak nyálkahártya darabok voltak neki ami csak 2 napig tartott utána jöttek a tünetek és vásároltunk később több tesztet is (10es erősségűt)... 27 nappal később megint tesztelt NEGATÍVAT.. 5 nap múlva megjött neki de akkor már rendesen ahogy eddig is szokott. De a derékfájás,fejfájás maradt ezért újra tesztelt negativat persze .. mi sem tudjuk mi lehet a baj szegény este 8 felé már nem ivott hogy teljesen biztos legyen az eredménye másnapra. Ma mondta nekem hogy már nem fáj a dereka csak a feje fáj🤔 remélem erre is tudsz majd valamit mondani 25 évesen😂 mert a válaszaid alapján úgy vettem észre hogy olyan nincs amit te nem tudnál
17/F
Nah, végre megvannak az időpontok, amiket még az elején kértem (még akkor is, ha nem nekem válaszoltad meg).
Ezek után határozottan ki merem jelenteni látatlanban, hogy nem terhes.
Egyrészt jóval a peteérés után voltatok együtt, úgy, hogy bele sem élveztél. Másrészt legalább 32 nap telt el azóta. Ennyi idő után már egy gyenge, 30-as teszt is kimutatná, nemcsak a reggeli vizeletből, hanem már a nap bármelyik időszakában,nemhogy egy érzékeny 10-es...
De ha ennyire ráparázik, vidd el dokihoz, hátha megnyugszik tőle.
A tünetek lehetnek pszichések is. Ha meg esetleg most vesztette el a szüzességét, akár hormonális eredetűek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!