Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendes menstruáció negatív...

Rendes menstruáció negatív tesztekkel és mégis terhesség ?

Figyelt kérdés
Ilyen létezik ? A baràtnőm àllandóan azzal jön hogy ő terhes de a tesztjei negatívak és 5 napos élénkpiros vérzése van elmondàsa szerint... Én mondtam neki hogy terhesen nincs rendes menstruáció de nem hiszi el nagyon fél a terhességtől... Őszintén én se tudom de nem merem neki megmondani mert mégjobban bepànikolna de lehet igaza van abban, hogy terhesség alatt van rendes menstruáció viszont orvoshoz nem szeretne menni.

2020. aug. 7. 01:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

A tünetei stressz miatt vannak. A has leghamarabb 12 hetesen kezd el látszani az is inkább a nagyon nagyon vékonyaknál. Azért az 3 hónap... Terhesség esetén mensi ellenére is kimutatja a teszt, tehát nem terhes. Ha ennyire retteg egy pszichológus segíthet, más úgysem fog... nemrég volt itt egy nő, aki minden hónapban úgy gondolta ő pedig terhes... kb a 9 hónapot végig stresszelik az ilyenek. Sokszor az orvosnak sem hisznek.

Amúgy az ő félelme a te butaságod miatt van, mert gumi nélkül betetted... amiből egyébként lehet terhesség, akkor is, ha csak bedugtad és kihúztad. Bár hozzáteszem, hogy erre nagyon pici az esély, szinte esélytelen, de arra pont jó volt, hogy ő pánikoljon. De mivel megjött neki, ezért nem terhes ennyi. Csak most egy éve jött divatba, mert mindenki annyira anya kar lenni, hogy márpedig vérzés mellett is terhesnek gondolják magukat, ez a modernkori hülyeség. Semmi mást nem tehetsz, minthogy meggyőzöd menjen el orvoshoz, ha az sem nyugtatja meg akkor pszichológus, mert minden ciklusban ezt fogja játszani és totál begolyózik.

2020. aug. 7. 08:47
 12/44 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat 😔
2020. aug. 7. 11:44
 13/44 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló?

Miért szexeltek ilyen fiatalon? Mármint ha ilyen éretlenek vagytok a szexhez akkor miért?

Eltudom képzelni, hogy két 15 éves gyerekről van szó...

2020. aug. 7. 18:31
 14/44 anonim ***** válasza:

Ne tesztelgessen, hanem menjen orvoshoz. Ez kezd egy kicsit paranoiás lenni. Ha már a nőgyógyásznál van akkor írathat tablettát, de nem csak ő te is szedhetsz ha ő nem akar.

Ha pedig ez a pánik szerű viselkedés nem múlik el próbálkozzon egy pszichológusnál.

2020. aug. 7. 21:47
 15/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 8. 20:27
 16/44 anonim ***** válasza:
62%
Rendes menstruáció mellett nem marad meg élő terhesség... De lehet hogy a barátnődnek lesz igaza
2020. aug. 8. 20:29
 17/44 A kérdező kommentje:
Hmm.. ha nem marad meg élő terhesség akkor hogy lehet a barátnőmnek igaza ? 😂 Szerintem te nem így szeretted volna megfogalmazni magad.
2020. aug. 8. 20:54
 18/44 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értettem hogy terhesség alatt is a legtöbb nőnek ugyanúgy megjön!! A hülye tesztjei pedig semmit nem érnek! Sőtt peteérés nélkül is ugyanúgy teherbe eshet!! Nem véletlenül vannak neki tünetei!És képzeld el nem vetél el tőle semelyik kismama mert akkor rég nem lenne ember a földön! Nagyon ritka akinek kimarad... Mehet a barátnőd kikapartani magát te agyhalott...
2020. aug. 8. 21:03
 19/44 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem egészen így van de azért köszönöm a válaszod ....
2020. aug. 8. 21:06
 20/44 anonim ***** válasza:
0%
Na most nagyon felidegesítettél kérdező! ("Ez nem egészen így van?") Jobban tudom 25 évesen mint te max 17 évesen vagy annyi se lehetsz ilyen gondolkodással.
2020. aug. 8. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!