Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nagyon fiatalon (18-25)te...

Akik nagyon fiatalon (18-25)tervezetten estek teherbe hányadik hónapban sikerült?

Figyelt kérdés
Nekünk eddig 2 sikertelen hónapunk van és megvagyok kicsit ijedve. 22 éves vagyok. Azt hittem elsőre összejön..
2020. aug. 5. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocsi előző vagyok, szóval nem kell még aggódni, összejöhet addigra
2020. aug. 5. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen estem először, az a baba sajnos elment, utána 10 hónap volt mire össze jött a kislányom, majd az ő születése után 4 hónappal lettem terhes a kisfiammal (ő meglepetés baba volt, nem tudtuk a harmadik hónapig hogy terhes vagyok).
2020. aug. 5. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
En 24 es fel evesen lettem terhes az elso egyuttlet alkalmaval.Egyikunk se banta.Szerencsesnek tartottam magam. Aztan tobb mint 6 ev alatt nem estem teherbe megint. :-( Max havi 1x, 2x voltunk egyutt, szoval nem volt surgos a kistestver, de azert jo lett volna. Mar nem vagyok egyutt a gyerekem apjaval , talan jobb is igy, hogy nem szultem neki megegyet.
2020. aug. 13. 00:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Én és a férjem 26 évesek vagyunk. Eddig vártunk, hogy meg tudjunk teremteni mindent a baba előtt. Mi is 2 hónapja kezdtünk el próbálkozni. Valahogy azt hittem, hogy könnyen fog jönni, hisz kivizsgálás után mindkettőnknél rendben találtak mindent. Most úgy érzem, hogy nagyon nem lesz ez könnyű. Mindenesetre még nagyon az elején vagyunk, hogy ezen gondolkozzunk. Sok sikert nektek kérdező :)
2020. aug. 18. 09:04
 15/15 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, most szültem aug.3-án. 9 hónap próbálkozás után volt egy vetélésem, majd rá 5 hónapra ismét terhes lettem, őt tartom most a karjaimban. :)

Mi is aggódtunk, hogy miért nem jön össze, majd a vetélés a padlóra tett, de nem adtuk fel. Egy végig aggódott, de igazából problémanentes terhességből aztán egészséges kislány született. Ne görcsölj rá, jönni fog, amikor kell neki. :)

2020. aug. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!