Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van hogy ilyen fiatalon...

Miért van hogy ilyen fiatalon anya akarok lenni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok (nemsoká 18) es akárhányszor látok egy kisbabát elgondolkozok hogy nekem is milyen jo lenne stb.. Persze tudom hogy nagyon sok nehézségei is vannak de mégis szeretnék.. Ez olyan fura miért lehet?
2019. nov. 17. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Én is ismerek valakit akivel pont ez van.
2019. nov. 17. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy teljesen normális. mindenkivel van ez amikor kezd felnőni
2019. nov. 17. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Menj el bébiszitterkedni. Majd utána a hideg fog rázni tőlük. Velem így volt.
2019. nov. 17. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Amiatt mert tájékozatlan gyakorlatlan vagy , koppannál kínlódnál vissza sírnád a szabadságod . Korai gyereknek gyereket nevelni .
2019. nov. 17. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
én is így voltam ezzel 18 éves koromtól kezdve, aztán 21 éves koromig vártunk és akkor kezdtünk el csak próbálkozni, barátom 4 évvel idősebb nálam, szóval akkor már úgy éreztük, hogy eljött az ideje és akkor már a kapcsolatunk is nagyon stabil volt, de ez már több mint egy éve és még mindig semmi :(
2019. nov. 17. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem normalis, ebbe a korban siman johet a gyerek, csak sokan nem vagnanak bele fiatalon mert minek meg nincs egzisztencia meg meg kielem magam...
2019. nov. 17. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, mert ki akarom élvezni a fiatalsagom hogy bulizhatok meg ilyenek,van szabadidőm pihenek,kb azt csinálom amit akarok, kivéve hogy a szüleim nagyon nyosztetnek a tanulással, akarják hogy Főiskolara is menjek, es ez egy kisgyerek mellett nem lehetne lehetséges, és ha véletlen terhes lennék biztos hogy elvetetnek velem
2019. nov. 17. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőm 17 évesen szült. Sajnos olyan családban nőtt fel, ahol apa alkoholista volt, anya pedig túl engedékeny, 13 évesen már vígan töltötte az egész éjszakát akár diszkóban, akár az akkori barátjánál. Így várható volt, hogy korán fog teherbe esni, mert a védekezés bármelyik fajtáját nem igazán alkalmazta. Már 12 éves a gyereke, és még a mai napig próbál győzködni engem is, a környezetét is és magát is, hogy nem bánta meg azt, hogy 17 évesen anya lett. De ez nyilvánvalóan nem igaz. Nincsen iskolája, csak 8 általánosa, nem volt normális munkahelye, nem élt, a tinédzserkora nagy részét "pelenkacserével" töltötte. Látszik rajta, hogy bánja az egészet, nem szereti a férjét, aki a gyereke apja is. Jó dolog az, ha az ember már ilyen fiatalon érzi, hogy egyszer majd gyereket szeretne. De ha jót akar magának az ember, akkor ilyen idősen még nem a gyerekvállalással foglalkozik, hanem tanul, bulizik, a barátaival van, stb. És felépíti az életét annyira, hogy a jövőben lehessen családja. De lehet így is, mint a barátnőm, nyilván szereti a fiát és az életét adná érte, de saját magát csapja be nap mint nap, amikor azt mondja, hogy ha visszaforgathatná az időt, akkor is így csinálná. Mert ez így nem igaz. Szóval az nem fura, hogy 17 évesen ezt érzed, van aki 17 évesen érez így, van aki meg csak 30 évesen. Egyikkel sincs baj, és mindenki saját maga dönti el, mikor akar egy ekkora felelősséggel járó dolgot a nyakába venni. Csak vannak életbeli helyzetek, amik nem mindig adottak, és sokszor az életkor sem számít ilyenkor. Van aki még 30 évesen sem érett sem anyagilag sem erkölcsileg egy gyerekhez.
2019. nov. 17. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt a hormonok miatt, másrészt mert az arnyoldalait nem tapasztaltad meg még. Normális hogy így érzed, csak tartasd kordában meg pár évig. 😊
2019. nov. 17. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, viszont, ennek ellenére még nincs szükséged rá. Mivel tudod, hogy következményei vannak, okosan eltudod engedni, éld az életed, legyen végzettséged utsna biztos párkapcsolat és jöhet a gyermek. Nyilván van olyan fiatal nem is egy akinek fiatalon becsúszott a gyerek... lehet jó anya lehet jó szülő, lehet később is végzettséget szerezni. Van akinek ez sikerül van akinek nem. Előre nem lehet tudni. De amíg van választási lehetőség, jobb nem ennyire fiatalon szülőnek állni. Mindennek megvan a maga ideje :) És valljuk be a korodbeliek párkapcsolatai minimális százalékban lesznek az utolsó kapcsolatok.
2019. nov. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!