Akik nagyon fiatalon (18-25)tervezetten estek teherbe hányadik hónapban sikerült?
Az egy dolog, hogy te mit szeretnél. Ember tervez isten végez, tartja a mondás.
Én is most leszek 23, 1éve próbálkozunk. Hasonló tervekkel/elképzelésekkel vágtam bele mint te. De ezt sajnos nem mi irányítjuk.
Mindenesetre kívánom hogy sikerüljön ahogy eltervezted:)
20 évesen szerettünk volna, 26 évesen lettem először terhes, sajnos missed ab lett a vége (ikrekkel)
28 éves koromig, ha nem sikerült volna mentünk volna lombikra, 28 éves voltam mikor megszületett a gyermekünk :)
Sok idő volt, nem olyan egyszerű ám teherbe esni és sok dolog lehet a háttérben, amiről nem tud az ember amíg babát nem szeretne. Sajnos nekem is pajzsmirigy meg IR gondom volt/van, ez volt a sikertelenség oka. Sose lehet tudni, manapság már minden második nőnek van valami hormon gondja, kinek kisebb kinek nagyobb és ilyenkor derül ki amikor épp babát szeretne.
Ennek ellenére, ha egy éven belül sikerül az teljesen normális és átlagos, nem szabad egyből megijedni, ritka azért, ha valakinek fél év alatt tehát 6 próbálkozásból összejön.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!