Van esélyem?Kinek sikerűlt így a baba?
A ciklusom 30-33 naposak,ez változó.
Elméletileg 4-én volt az ovum,de 2-án éreztem hogy ovum lett volna.
28-án és 30-án voltunk együtt párommal,majd 3-án is,csak így tudtuk összehozni.
Szerintetek van esélyem a babához?
Tudom 50-50%,meg majd kimaradt menzesz után derül ki,ezeket tudom.
Tesztelni is fogok ha esetleg nem jön meg,18-án van a nemvárt.
Hát ezzel kapcsolatban több számot is olvastam. Kétszer már voltam terhes, de mindkettőnél minden nap tudtunk együtt lenni. Aztán lehet, hogy jobb lett volna, ha tartunk szünetet, mert mindkettővel elvetéltem. Lényeg az, hogy a legtöbb helyen 2-3-5 napokat olvastam, hogy addig maradnak életben ideális környezetben. Meglátjuk... :)
Nyilván mindannyiunk szervezete másképp működik, szóval ezek csak kiindulási alapok lehetnek. :)
Hű,nem számítottam ilyen sok válaszra.Kellemeset csalódtam 🙂
1.válaszoló
Reménykedem én is,hogy végre összejön,1 kémiain és 1 vetélésen vagyok túl,így kicsit örülnék ha baba lenne és meg is maradna,de nem jár minden gondolatom ezen,mert akkor a szervezetem is rááll erre és azt nem szeretném.
Sokat olvastam én is,de mindenkinek más a szervezete így nem tudom,hogy nekem sikerül-e vagy nem,egészségesek vagyunk párommal.
Azt nem tudom,hogy növeli-e vagy nem az esélyt,sok helyen olvastam,hogy ovu után már nem jó,de nem is ezért voltunk együtt hanem mert kedvünk volt hozzá. 🙈
Akkor izguljunk együtt és éljük túl 17-18.áig a napokat 😅 nem lesz könnyű ezzel a tudattal.
Szorítok,hogy neked is sikerűljön. 🤞🤞
Köszönöm mindenkinek a válaszát. 😊
Azt olvastam,hogy a spermiumok életben maradása lehet 2,3 és 5 nap is,de mindenhol mást írnak.
11/12 Olvastam és mondták is,hogy szünetet kell tartani,mert a spermiumoknak nem ideális,de persze ezt nem tudom,hogy mennyire igaz.
Mi nem tudunk minden nap együtt lenni,hetente 1x vagy 2x munkától függ hogy sikerül.
1. válaszoló vagyok.
Akkor Neked sem akar egyszerűen sikerülni.
Az jó, ha nem jár minden gondolatod ezen, így is kell egyébként. :)
Én két vetélésen vagyok túl 8 hetes korban és egy biokémiain.
Abszolút egyet tudok Veled érezni.
Na de ügyesek vagyunk és türelmesek, így valahogy kibírjuk ezeket a napokat. :D
A biokémiaival nem is foglalkoztam különösebben. De a 8 hetesen történt két vetélés az lehozott az életről azért.
Azóta még inkább szeretném, hogy sikerüljön. :)
1.válaszoló
Nagyon sajnálom,akkor egy cipőben járunk :(
Sajnos.
Nem sajnos,egyszerűen nekem se jön,még várat magára nem baj így még boldogabb leszek ha sikerül majd. :)
Nehéz elterelni a gondolataimat drről,de nem teszek jót magammal ha ezen rágódom folyamatosan.
Reméljük gyorsan eltelik ez a 2 hét 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!