Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem, hogy sikerült a...

Van esélyem, hogy sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Szia mindenkinek :) Párom és én úgy döntöttünk kisbabát szeretnénk,neki is álltunk,de másnap este megjött a menzim!8nap helyett 5napot volt,kevés is volt,amióta elmult,meg görcsöl a hasam mintha ismét megakarna jönni a közérzetem pedig érdekes mert feszült,nyűgös vagyok ami rám csak menzesz előtt jellemző!Tudom,h elsőre nevárjak csodát+menzi előtt is voltunk együtt de van esély rá?vagy valaki hasonlóról hallott,hogy neki sikerült?Ja és most voltam dokinál vizsgálaton minden eredményem jó volt,így nyugodtam álltunk neki!Válaszokat köszönöm!
2015. jan. 21. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Megvolt a menzeszed, tehát most nem vagy terhes. Drukk a következő próbálkozós hónapnak!
2015. jan. 21. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Hogy őszintén megvalljam gondoltam,h semmi esély rá,csak titkon ábrándoztam hátha valakivel ilyen csoda történt!Bízok benne,hogy hamar sikerül majd!
2015. jan. 21. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolod hogy kitaláljátok, hogy babát szeretnétek és egy alkalomból összejön pláne mensi előtt 1 nappal? A teherbeeséshez a spermiumokon kivül szükség van egy érett petesejtre amit megtud termékenyíteni, ez saccperkb. félidőre esik a ciklusodban és akkor is max. 3 napotok van rá.
2015. jan. 21. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
5nappal hamarébb jött meg a menzim!a másik dolog,hogy nemgondoltam,hogy egyből összejön,de mindig azt mondják bármi összejöhet,bármi történhet,én csak pozitívan állok hozzá!most nem akkor jön a következő hónap,ennyi,de ettől még kérdezni szabad,vagy nem??
2015. jan. 21. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
itt nem arról van szó, hogy nem jöhet össze elsőre, mert sokaknak sikerül, inkább arról, hogy ahhoz szükséges lenne peteérés, ami majdnem biztos, hogy menses előtt 1 nappal neked nem volt. félidőben próbálkozzatok.
2015. jan. 21. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Általában ilyenkor egy kicsit felborul a ciklus. Nem tudom hogy van ez pontosan, de a spermium okozhat méhösszehúzódást, elősegítve ezzel a menzesz jövetelét. Eleinte én is csodálkoztam, hogy szex után 1-2 nappal megjött, holott még 4-5 napom lett volna addig.

Évek óta próbálkozunk, nagyjából sikerült kitapasztalnom ezeket.

2015. jan. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!