Van esélyem?Kinek sikerűlt így a baba?
A ciklusom 30-33 naposak,ez változó.
Elméletileg 4-én volt az ovum,de 2-án éreztem hogy ovum lett volna.
28-án és 30-án voltunk együtt párommal,majd 3-án is,csak így tudtuk összehozni.
Szerintetek van esélyem a babához?
Tudom 50-50%,meg majd kimaradt menzesz után derül ki,ezeket tudom.
Tesztelni is fogok ha esetleg nem jön meg,18-án van a nemvárt.
Ha 2.-án volt az ovud, akkor szerintem simán esélyes, hogy sikerült akár a 30.-ai együttlétből is. Legalábbis elég sok olyan tapasztalatot olvastam, ahol sikerült 3 nappal az ovuláció előtti együttlétből. Én hasonló cipőben járok. Mi pénteken voltunk együtt és hétfőn volt az ovulációm.
Nálatok nyilván növeli az esélyt a 3.-ai együttlét is. Mi sajnos nem tudtuk megoldani.
Nekem 17.-én "nem kellene megjönnie". :)
Biztosan nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek.
Nagyon szorítok Neked is, izgulhatunk együtt addig is. :)
Kitartást ezekre a napokra Neked! :)
1. válaszoló vagyok
Én az alábbi linkeken néztem különböző százalékos esélyeket. Persze eltérőek az adatok és valóban igaz, vagy összejön a terhesség, vagy nem. Ez 50-50 %. Személy szerint nekem segít némi biztató szó is, és az esélylatolgatások is. Ha már izgulni kell ebben a két hétben, hát akkor megpróbálok optimistán izgulni. :) A lenti oldalak nem magyar nyelvűek, de az ábrák egyértelműek. :)
1. vagyok
Igen, én is erősnek tartom. Nem feltétlenül kell egyiket sem készpénznek venni.
Én átlagolom az esélyeket. :D
Persze nem ettől fog sikerülni a baba, csak valamivel biztatnom kell magam ezeken a napokon. :)
Egyébként jó ilyet olvasni, hogy ezek a statisztikák sem feltétlenül pontosak.
Örülnék én is egy nagyobb százaléknak az ovuláció előtt 3 napon való együttlétből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!